movietime


Såhär ser det ut just nu här i Andreas vardagsrum. Putte,Sean,Anna,Sanne,Andreas,Malin,Jonas,Krull, Adde och jag ska se på skräckfilm (kommer inte våga gå någonstans på flera veckor). Andreas lagar även nå kyckling med citron&soltorkade tomater i ugnen, får se hur de ska smaka :) Kul att han gillar att mixtra med mat. Jag kan knappt steka ägg liksom. Well, nu ska jag väl vara lite social. Just ja, har bakat kladdkaka idag med. Nu har jag nog gjort det hela veckan haha ;) Puss!

tårtkalas


Det är en väldigt seg dag idag. Vi har varit och storhandlat och tagit det chill hela dagen lång. Jonas och Malin kom hit nyss och vi gjorde en snygg tårta. Det ska bli smaskigt att äta den snart :) Najs Najs. Får se om killarna dyker upp ikväll, kanske blir en filmkväll eller ett tv-spels kväll eftersom att Krulle har lämnat sitt X-Box här (suck). Well, jag hoppas på en filmkväll med en riktigt bra chickflick film men om jag känner dessa killar rätt så skulle de aldrig gå med påt. Pussrå!

kisses and hugs,fantastic four on the floor


Jag har alltid lika kul med mina bästa vänner. Ida,Eve och Malin är mina käraste, fantastic four on the floor allways and forever together. Det är så vi sagt och det är så det kommer vara. Alla har sina egna personligheter men en sak har vi gemensamt, alla är galna ;) Igår blev det förfest hos Ida sedan utgång till Konrad :) Tack för vippen! Bästa Dj:n Tobbe var ju där med. Träffa Jojjs&Hammish också, najs najs. Kvällen sluta hemma hos Andreas min älskling. Puss!


RSS 2.0