guleböj och fobier


Just nu ligger jag här i min säng och ska snart kika på gamla The Hills avsnitt (som vanligt haha). Jag kan inte sluta tänka på det min jobbcoach sa till mig igår på mötet. Han vill skicka mig till Norge för att jobba, för det är där jobben finns. Jag var först lite tveksam men sen tänkte jag, vafan man ska väl ta chansen när den finns? Så jag sa att jag ville och han ringde upp en snubbe direkt. Så nu letar de efter något som skulle passa mig. Jag får se när jag åker, som han sa; det kan bli imorgon, i övermorgon eller nästa vecka. Man vet aldrig och det är de som jag blir lite rädd för men jag kör på för jag vet att jag kan klara det! Jag hoppas det i alla fall.

Jag har även varit duktig som gått trean på spånbanan med Elin&Shadde denna varma kväll. Jag var rädd hela tiden att vi skulle få se en orm, hela vägen tittade jag ner och kollade efter.. När jag väl slutade titta så var det en jävel där, mitt på banan och Elin hoppa till först för hon blev rädd att Shadde var för nära den och jag fick sedan halvpanik när jag såg den. Det var en liten snok men jag är så känslig så jag blev helt kallsvettig och kämpade för att ta mig förbi den jäveln. Det gick efter en stund men det var bra jobbigt. Jag har en sån fobi för ormar&spindlar så jag vet inte vad jag ska göra. Igår natt tillexempel när jag skulle sova så såg jag en spindel på min vägg, klockan var runt halv tre och alla sov. Jag väckte nog hela huset&mamma fick ta bort den, tack morsan liksom! hihi. Jag vet, det är jättelöjligt men jag kan ju inte ta bort den själv, urs. Jag vill bara bli av med mina fobier. Hästfobin börjar bli bättre och bättre i alla fall. Långtradarfobin går sådär, det är drygt för jag kommer aldrig kunna våga ta körkort haha!


röd som en kräfta


Idag har jag legat i poolen hemma hos min morbor och co heela långa dagen. Jag tror till och med att jag råka somna på den där rosa underbara uppblåsbara fåtöljen ett tag, vilket inte var bra. När jag klev upp så fick jag svinont på armarna och benen, jag var röd som en kräfta. Urs, jag hatar att bränna mig och det är nog inte så bra för kroppen heller. Solskyddsfaktor är jobbigt att leta fram och kleta på men det är så värt det! Så nästa gång då ska jag solskydda mig och kanske till och med välja skuggan ett tag. Men det var bra skönt ändå! Tidning hade jag med såklart! :)

är så trött påt!

Låt mig få leva som jag vill och göra som jag vill. Det är mitt liv. Så sluta snacka och börja inse att ni är falska istället. Tack och lov så vet jag vilka jag kan lita på och vilka jag inte kan lita på. Vilka som är mina vänner och vilka som var mina vänner. Jag ställer alltid upp för er, så jag hoppas ni gör detsamma. Peace And Love!


RSS 2.0