äntligen sommar!

Jag svettas som en padda. Det är så varmt ute så man skulle kunna gå naken utan att frysa. Eve ringde och väckte mig vid tio och sedan kom hon över, jag slängde på mig min byxdress för första gången sen ut mot samhället för att hämta ut pengar, sen upp till Eve där vi käka lite tårta och sen ner mot båtbryggan en stund. Nu är jag hemma igen och ska äta goood kyckling med ris och curry, älskart. Jag älskar att sitta ute och äta på altanen, så somrigt. Mitt hus är somrigt, det blir nog jobbigt att flytta härifrån när jag väl gör det för jag kommer sakna allt. Jag älskar mitt hus helt enkelt, synd att de inte låg i en annan stad bara. Fast okej, Hallsta kan vara fint på somrarna, speciellt skantzen. Nej nu är jag hungrig så jag ska väl ner och käka. Puss!

föresten så har svullnaden inte gått ner än heller :(
undra om den ens kommer göra det? jävla fläskläpp försvinn!

klantiga fläskläpps liza


Igår blev det studentfesten på ön Elba. Jag och Eve åkte in till stan runt sju för att förfesta hos Sanne. Där var typ halva klassen. Allt började fint. Någonstans där i mitten blev det lite deprimerande, allt sjönk. Elba var väl sådär, jag gillar inte att festa med folk i samma ålder, när det baara är folk i samma ålder.. Det blir ju lite tråkigt och musiken var väl inte den bästa heller men vi försökte ha kul. Just ja, det small till under kvällen också och jag började blöda i hela ansiktet och märker att jag fått världens jävla fläskläpp (som ni kan se på bilderna). Jag skrattade jättemycket och alla andra också men nu dagen efter märker man verkligen att de kunde gått åt helvete med tänder, huvud, allt. Och smärtan nu är så enorm och jag känner mig skitful och vill bara gömma mig för allt och alla. Så ingen utekväll för mig ikväll i alla fall. Får se när jag tar mig ut till världen igen ;) Puss!


h&m fashion against AIDSIdag släpptes kändisarnas design till H&M för kampanjen Fashion Against AIDS. Och självklart fick jag mina favoriter, något av dessa plagg blir mina imorgon! :)

RSS 2.0