aldrig smakat sushi


Jag brukar gilla mat från havet som all sorts fisk,räkor, kräftor osv. Men ändå har jag aldrig i hela mitt liv smakat på Sushi. Jag tycker det ser läskigt ut. Vad är det? Andreas och jag måste prova äta det nångång, jag kanske älskar det vem vet? ;) Nästan alla verkar ju tycka om det så.. Hm, något vi bara diskutera om nyss om ni ville veta.

äntligen flytta hemifrån!


Jag saknar min älskling. Det har gått snart 3 nätter och flera timmar utan dig. Varför? Jo, för jag är i Hallsta och ska på möten och fixa papper för jag ska banne mig få pengar nu. Och vet ni vad det ska komma mer för papper? Jo, från skatteverket. Jag ska nämligen flytta in hos min älskling på riktigt :) Det ser jag framemot. Jag är ju ändå där mer än här i Hallsta. Skönare att få post dit och slippa resa imellan hela tiden. Jag kommer alltså bli en Västerås-wannabe.. mmh, det gillar jag mer än Hallsta-bonde. Sen blir det kanske Sthlm-snobb och senare i livet en LA-babe ;) Puss!


Veckorevyn Blog Awards!

Jag förstår egentligen inte varför folk är kända på sina bloggar. Det är helt sjukt. Bara för att statestiken blir högre börjar man bli populär i internetvärlden, få gratisgrejer för att göra reklam för företag,tjäna pengar, bli med i tidningar och till&med tv! Det har gått sjukt fort och bloggvärlden är enorm idag. Men Blondinbella och Kenza har ändå tagit priset redan, så varför bloggar jag då? Jo, för min egna skull och för släkt&vännerna. Visst, det skulle ju vara kul om min blogg blev känd en dag. Men vill man verkligen bli känd pågrund av en blogg? Det känns för desperat för att få synas. Att blogga är kul och så vidare men att bli en B-kändis, vill man verkligen det? (haha, b-kändis=bloggkändis!) Jag vet inte, men det kanske jag får reda på om jag kommer in på denna gala, där jag kan peta av snorkråkor på bloggerskor som jag blir äcklad av, trycka tuggummi i håret på de som har dyrt löshår,klippa sönder klänningar på de jag stör mig på eller varför inte bara glassa mig gratis? Så rösta på min blogg, det skulle vara svinkul .. typ.


http://www.veckorevyn.com/blogawards/arets-blogg/index.xml
Gå in på hemsidan ovan här, skriv in ditt namn, e-post och min bloggadress. Enkelt!

RSS 2.0