paj&sånt


Idag har vi traskat runt på stan. Andreas skulle ha en ny mobil men det var en massa krångel med hans jävla 3abonemang så han fick ingen mobil, han får vänta till imorgon istället. Det ska bli skönt att han äntligen ska skaffa sig comviq och en bra mobil, den ska jag leka mycket med ;) Vi tog med oss Ida från stan efter hennes körlektion. Vi åkte hem till oss och gjorde köttfärs-taco paj, den blev väldigt smarrig. Sedan glodde vi på Fångarna på fortet och Time Out, följde med Ida till nattbussen och gick hem. Det var en trevlig tisdagskväll! Nu ska vi sova, imorgon ska jag till arbetsförmedlingen och sköta upp allting så det blir som jag vill ha det ;) NattyNatty!


"you make me feel like I'm living a teenage dream"


Jag älskar kvällar&helgerna när vi myser med mjukiskläder här hemma. Jag hatar stela jeans, speciellt när Andreas går runt med dom hemma .. till vilken mening? Så jag brukar dra av dom och tvinga honom att ha på sig mjukisbrallor, det är ju så mjuka, sköna och varma. Man vill bara gosa&mysa, det är ju så pysipysigt! haha

Jag älskar våra kvällssnack innan vi ska sova, ibland kan vi gå riktigt djupt in i diskussioner. Igår så kom vi in på hur toalettpapper skulle kunna vara roligare. Andreas tyckte han var jättesmart med sin idé om att sätta nyheter på toapappret eftersom man bara läser en nyhet en gång. Men jag tyckte det var osmart för nyheterna blir ju gamla, de går ju inte att hålla dom nya eftersom man inte torkar sig med en rulle per dag. Så jag kom på att man kan ha texter på pappret, typ dikter istället. Sedan börja vi argumentera om det ;) Jag tycker fortfarande att min idé var bättre så nu har jag skrivit till Lambi om min fina idé haha!


pappa ...


Deluxe version av Asus Eee PC 1001PX med 6-cells batteri. Hela 9,5 timmars batteritid.

Eee PC 1001PX är utrustad med Intels senaste Atom processor N450 vilket gör den perfekt för dig som bara behöver en liten och lätt dator för att kunna surfa och blogga på internet. En batteritid på upp till 9.5 timmar gör att den även lämpar sig för den som är på språng. Skalet har en matt struktur som håller fingeravtrycken borta och skärmen är även den matt för att förhindra irriterande reflektioner.

- Upp till 9.5 timmars batteritid
- Intels nya N450 processor som är strömsnålare och snabbare
- Multi-touch Touch Pad
- Matt skal som motverkar fingeravtryck
- Anti-reflex skärm
- 2 års garantitid

2 990:- ONOFF
- både fin, bra, billig och perfekt för mig.


RSS 2.0