Not Again ..


Kattjäkel. ÅH! Man kan bli så arg ibland. När jag kom hem idag så var hon borta, igen! Jag såg sovrums fönstret halvt öppet. Jag ringer Andreas och blir arg för att han öppnat de så mycket men de hade han inte gjort så det måste varit korsdrag eftersom det blåst så mycket idag. Jag gick ut i alla fall på baksidan men hittar henne inte, går in hämtar en leksak och ropar som aldrig förr, paniken är en stor klump i magen. Men sedan ser jag henne precis mot väggen under fönstrena. En tant öppnar fönstret och berätta att Chanel hade hoppat in hemma hos henne och lagt sig i sängen brevid henne. Hon hade haft Chanel därinne hela dagen tydligen. Hon hade försökt att släppa ut henne då och då men Chanel hade bara hoppat in till henne igen, satans katt haha. Så det var ju tur det i alla fall, tack snälla tant. Jag vill fan aldrig mer känna den här känslan, det börjar bli jobbigt för magen ..


Framnäs 22:00


Sofia ringde mig runt tio nu ikväll och fråga jätteglatt om jag skulle med och ta ett dopp i Framnäs. Jag satt inlindad i täcke och tänkte näe jag fryser men jag kan följa med. Så jag hängde på och hon simma runt, hon hade precis slutat jobba och var svettig så jag förstår henne. Däremot så förstår jag mig inte på myggorna, de kan väl suga blod från idioter inte ifrån mig haha! Myspys. Vi åkte sedan förbi Mcdonalds, jag har inte ätit där på jättelänge så jag var skitsugen på en chees, tack Sofia! På hemvägen mötte vi Andreas som gick hem från jobbet, svettig och go! Puss

Pappa; Jag vill ha ett nytt objektiv till min bebis, en riktigt bra som man kan zooma med tack:)


Söta Lilla Knäppis!


Tilda är en av mina hundra kusiner som ni ser mycket av här i bloggen. Ibland har hon väldigt roliga idéer och är bättre på videobloggar än vad jag själv är (jag hatar min röst). Karl-Göran liksom? Haha så söt! Det är alltid kul att någon ställer upp på att bli filmad och fotograferad ;) Jag tror att Tilda kommer bli modell eller komiker när hon blir äldre. Jag gillar hennes söta glugg mellan tänderna också haha! Puss på min söta kusin, det blir mycket skratt när du är i närheten gumman.


RSS 2.0