beautiful surprice


Andreas har alltid varit en romantiker det vet jag. En tisdags eftermiddag för några månader sen överaskade han mig med tio skitstora röda rosor tillexempel, jag blev helt rörd. Det är därför jag måste bara skriva att han har länge varit hemlighetsfull med en överaskning till mig. Jag har gått och tänkt på de enda sedan han nämde "du ska få något speciellt av mig när jag är ledig". Mina ledtrådar var att jag skulle få göra en sak, vakna upp själv, åka i bil ner på stan för där var det något jag skulle göra.. Jag gissa på allt man kan tänka sig! Men näe, han sa bara "nej, nej, nej, haha du kommer aldrig komma på det för de är flera saker i en kan man säga". Blir man inte lite frustrerad av att höra det där då? Jo, min hjärna har tänkt&tänkt och tänkt.. Vad fasen kunde det vara?

Igår avslöjade han sin lilla hemlighet som inte alls var så liten! Det var en överaskning som jag aldrig skulle ens tänka mig! Han ville avslöja det hela för de skulle inte funka sa han. Så det hela var att jag skulle få vakna upp här hemma, få blombud med ett brev där det skulle stå att jag skulle ta mig ut, så skulle någon skjussa ner mig på stan där jag skulle få fler brev i olika affärer med presenter som skulle vara presentkort till bikini, resväska osv. Sedan skulle jag få se en kortfilm på bio där alla våra gemensamma vänner skulle säga meningar till mig så jag skulle förstå att jag ska resa någonstans och måste hem&packa. Sedan skulle jag få limousinehämtning från stan hem och packa, åka taxi till Arlanda där Andreas skulle stå redo för att resa med mig. Bokat och klart. Jag har aldrig hört något liknande!

Tänk att den lille jäkeln tänk ut allt i minsta detalj för min skull! Jag blev helt tårögd av att höra allt.. Jag älskar honom så mycket, men hade nog varit lite arg på han för att han skulle slösat så mycket pengar. Hyra en biosalong? Åka limmo? Åka taxi till Arlanda? För mycket. Jag blev bara glad av att höra tanken. Varför det inte skulle bli precis såhär var för att han ville inte boka resan själv, jag måste ju också vara med och bestämma. Det är lite sant att jag vill det men det hade inte heller gjort något om vi bara drog nånstans.. Men men, han har en ny plan och jag är lika nyfiken men han är så hemlighetsfull. Vad har du tänkt ut nu? Jag blir tokig! Men ändå, jag är tillsammans med världens romantiska pojkvän. Puss!

SunshineSåhär härligt var det att komma hem från praktikplatsen idag. Solen sken, Veckorevyn hade trillat ner i postlådan och älsklingen&jag dela på Ben&Jerry's Cookie Dough våran favorit.. mmh, kan det bli bättre? Ja såklart men det här var jättemysigt. Andreas har lagt så fint trägolv på balkongen också, nu är det bara lite rosa sittdynor som fattas och blommor i blomlådorna (som just nu är fimplåda för våra äckliga rökvänner). Kanske en stor växt i en stor kruka på i hörnet också? Ja, vi får se. I sommar kommer det bli perfekt i alla fall, vi ska försöka sätta upp nånting ovanför räcket så inte Chanel hoppar upp och trillar ner (hon är inte en smidig misse).

Min dag har annars idag varit lite tuff på morgonen men jag klarade av den och tog mig till praktiken klockan till klockan sju. Jag kämpade på som fan. Jag hoppas jag får lära mig kassan under de här veckorna, det skulle jag ha nytta av i framtiden och de skulle bli en utmaning för mig. Imorgon skulle vi prata om saker inom butiken osv. Man kan ju alltid hoppas att han har någon plan för mig där, jag vill ju jättegärna ha sommarjobb om det inte går att anställa mig nu. Puss!


mitt mål


Jag har ett mål med det här året. Jag ska utomlands för första gången i mitt liv i sommar är det tänkt. Andreas och jag drömmer om att gå på stranden till solnedgången, äta god mat i resturanger vid stranden&palmerna, bada i ljusblått hav, se landets kultur.. Ja allt. Andreas har ju varit utomlands många gånger så han vet det mesta om allt, så jag är inte orolig. Jag är bara lite nervös för flygningen som vi prata om igår. Haha, jag kommer säkert sitta och hålla Andreas hårt i armen, svettas som en gris och vara skiträdd men det ska nog gå bra. Vi pratar nästan varje dag om resan. Vi vet inte riktigt vart än men vi har lite önskemål och ska boka en vecka innan eller så. Vi måste veta om vi är lediga samtidigt (jag hoppas ju att jag har sommarjobb). Jag har börjat spara undan pengar varje månad nu fram till Juli, det bästa är att jag fyller 20 den 5 Juni så man kan ju hoppas på lite födelsedag/res pengar av sin kära familj :) Jag tror verkligen på det här målet, jag ska göra allt jag kan för att få min dröm i uppfyllelse. Det är bra att ha mål, jag har flera mål men de är lite långsiktiga och det är att vara utomlands på Idas födelsedag i oktober också, så jag får spara, spara och spara för självklart vill jag vara utomlands med min bästa vän/vänner i höst! Om jag inte jobbar naturligtvis ;) Utomlands på Nyårsafton är också en tanke jag har. Vi får se, vi börjar med att åka i Juli för det är bestämt och jag längtar :) Puss!
bild från google.


RSS 2.0