första arbetsdagen!


Idag har jag jobbat för första gången på mitt nya jobb. Det var tamefan svårt, men det var lärorikt men kanske inte riktigt min grej. Jag kände mig inte så bekväm men det var ju ändå bara första dagen också men jag är ju sådär att jag vill kunna vara skitduktig redan från början i tankarna men så blir jag ändå feg utåt haha! Men det känns ju störande att stanna upp folk på stan. Ibland så tänkte jag bara nej jävlar nu ska jag få in massa fullmakter men ändå så försvinner energin fort. Jag får komma på knepet för att inte tiden ska gå så sakta. Det var verkligen en utmaning i alla fall, det är nog inte många som skulle våga för det trodde jag knappt själv att jag inte skulle göra men sen tänkte jag på att jag är en social person, jag gillar att bemöta folk och prata så varför skulle det här vara läskigt? Det värsta som kan hända är att man får ett nej. Så imorgon då jäklar ska jag köra på, jag får ju ändå bra betalt och tänker på Kreta resan heela tiden. Om några dagar fyller jag 20 också, så den här veckan går nog fort ändå. Peace!

i love dogs


Jag är en riktigt hundälskare och har alltid varit det fast jag aldrig haft någon egen (men den dagen kommer!). De är ju så underbara, kärleksfulla och riktiga glädjespridare. Ibland får jag sån saknad till hundar (händer ganska ofta) så då brukar jag åka till Hallsta, ta cykeln och bika ut till morbror och co. Där finns det 6 underbara hundar att gosa med. Fyra stora och två små knähundar, det är så härligt att vara omkring dom även om de är lite väl på ibland haha. De har verkligen olika personligheter och man märker hur de är väldigt fort. Zerilla är min favorit av de alla (bilden längst upp). Jag kan inte säga att jag är all sorts djurälskare för det är jag inte men hundar och katter har jag stor kärlek till. Och om man kunde så skulle jag även vilja ha en pandaunge och en vit tiger, förstå vad häftigt ;) Ja, nu blev det ett helt inlägg om hundar men det kan bli så när man älskar dom så mycket. Bilderna är tagna av mamma. Hon är inte riktigt lika duktig som jag än men hon försöker i alla fall, nejdå du är duktig morsan! ♥

Grattis Ann-Sofie


Idag var det sommarväder igen, tack för det! Vi åkte hem till morbror och firade Ann-Sofie som fyllt 30år i veckan, grattis grattis! Så det blev fika idag också höhö, nu kan man fan rulla fram ;)

Imorgon ska jag upp och jobba min första arbetsdag, vi får se hur det ska gå men jag tror de ska gå bra. Jag behöver bara köra på min charm och prata så kanske det mesta löser sig. Om inte så är det inte hela världen. Nu har älsklingen somnat i soffan, bäst jag lyfter han till sängen.. Eller inte, godnatt!

RSS 2.0