helt skruvad.


Imorse var det för skönt i sängen så jag låg kvar istället för att gå till jobbet .. Näää, så hade säkert den gamla lata Liza gjort (i alla fall om det var skola) men inte denna brud som vill tjäna fett med cash. Jag har börjat inse att det inte är så jävla jobbigt när man väl är på plats, det känns som att det är meningen att jag ska vara där för vad gör man annars en helt vanlig tisdag 05:42? Haha, nä men om man ändå inte gör nå vettigt om dagarna så kan man lika gärna skruva fast lite skruvar och koppla i lite kablar och få pengar för det. Jag tänkte säga att det är huur lätt som helst men då hade jag ljugit för det är skitsvårt egentligen men ni fattar min poäng ;) Jag lär mig något nytt varje dag jag är där, men snart så sitter det i huvudet och då går det fort.

Det är synd att jag är så klumpig bara, idag höll jag på att slå ut mina framtänder (lyckats med det förut) jag skulle skruva fast en sak och satt bara på kanten av datarullstolen, skruven ville inte i och flög åt sidan samtidigt som jag halkar med skruvmaskinen så jag åker fram med ansiktet så jag nästan slår i ansiktet/tänderna i en järnplåt eller va de heter .. Men jag lyckades ta emot mig med händerna så jag rasa aldrig framåt med stolen, bara jävligt nära ;) Woppsi! Så kan det gå när man heter Elisa, världens klantarsle.. Nä, nu ska jag ta vara på de här få timmarna jag har kvar med världens vackraste människa innan jag ska somna in, drömma mig bort och vakna till verkligheten igen. Peace!


mobiler!


Jag ska köpa en mobil när jag får mina pengar eftersom jag inte har någon (lånat lång-Addes i 1år nu haha). Jag har alltid varit intresserad av Iphones. Nyaste är ju Iphone4 som jag lekt med litegrann och jag är liite sugen.. Men 9.000kr kontant kostar den så frågan är om det är värt att lägga ut så mycket pengar på bara en mobil? Annars så är jag sugen på en HTC och har alltid varit lite sugen på tangentbord i mobilen, plus att HTC har snabbast surf, den kostade runt 5.000kr. Sony Ericsson har jag alltid haft i olika modeller och de är ju bra, jag älskar deras Xperia modeller men inte MINI för den hatar jag men den här heter Xperia X8 och verkar bra. Nokia har också varit ett favoritmärke förr i tiden i alla fall, men den här verkar cool den heter Nokia N8. Svårt att välja, jag måste nog läsa på lite mer om dom och känna&klämma på dom i affären. Har lite tid på mig även om jag skulle vilja köpa en imorgon redan ;)


good memories.


Ibland tänker jag tillbaka. Saknar tiden. En speciell vänskap som inte sprack. Men jag glömmer den aldrig.


RSS 2.0