I Love My Dress


Min söta kusin Emma (som jag brukar fota) kom in till stan idag och fotade mig i min nya klänning som jag älskar! Det är lite synd att man ser gravid ut i vissa vinklar men det stoppar inte mig, det här är min nya kärlek som jag ska festa i nu i sommar! Tack fotograf Emsan för en mysig dag! ;)


Gimme Gimme More!


Idag har jag äntligen fixat till mitt hår igen, det var ju ett tag sen nu. Jag kände att jag inte kunde leva med den äckliga utväxten och gula slingorna mer så jag boka tid hos min kära vän Jojjs som nu jobbar i Västerås, vilket är mycket bättre än Sthlm för det blir ju inte lika dyrt för mig då ;) Det blev blonda härliga slingor, nyansfärgning och lite klippning idag, älskar vardagslyx! Nu är jag fräsch och fin i håret igen, tack vännen min! ♥


My Baby Boy


Våran lilla myskatt, det kommer bli svårt att resa ifrån honom när vi ska göra det. Han måste vara nära oss jämt, om vi har varit borta en hel dag så gråter han efter oss och när vi kommer in så springer han och kelar runt benen. Charlie är världens lugnaste, knäppaste och sötaste katt.


RSS 2.0