Crazy Stupid Love

Jag och Jojjs gick på förhandsvisningen till den här filmen denna kväll. Fick fribiiljetter av sötaste Rojin! Väldigt gulligt, hon var så söt som ville ge biljetterna till ett gulligt par som gillar romantiska komedier som hon kände och då valde hon mig&Andreas. Aaa, fast nu kunde ju inte han så Jojjs fick duga.. suck. Haha! Nej men de var mysigt sådär på kvällskvisten och filmen var asbra. Se den! Jag tror jag har ett nytt frikort om jag säger så ;) Och då menar jag inte Steve Carell!

goodbye my friend ..

Fan Sofia, sommaren är inte helt slut än! Eller jo visserligen men tiden gick så fort igen. Vi träffades minst en gång i veckan och du sov mycke här på våran soffa, nu kommer det dröja ett tag till och de är sorgligt. Vi kom varandra så nära igen, like old times och jag saknar dig redan. Nu går det inte bara och ringa dig och så är du utanför efter några min.. Nu är du snart framme i ditt andra liv igen, jag hoppas du får de bra och att pluggandet inte tråkar ut dig allt för mycket ;) Nä, jag vet att du gillar det, du är duktig! Och så ska jag samla ihop mina slantar och hälsa på dig, krogrunda i Edinburgh ha? Och hitta massa fynd på alla de där ställerna du snackat om. Hade fint, snart är det december och då måste vi hinna träffas även om de är bara några dagar där och fullt upp men vi måste försöka. Bara några månader kvar i alla fall, ses då! Lär dig och spela säckpipa nu och ragga upp nån snygg kiltman ;)

Skämmer bort mitt hår

Idag kom Jojjs med allt detta till mig för endast 199kr vilket jag blev överlycklig för! Mitt hår klarar inte av billiga märken från Ica och så älskar jag att skämma bort håret med salongmärken. Längtar till Jojjs sätter saxen på plats på riktigt, hon börjar jobba på en salong snart. Då kommer hon bli den enda frisören jag går till, vilket jag iförsig har gjort de senaste året. Klipp dig där du också, Mälarsalongen Kvarteret Sigurd i V-ås.

RSS 2.0