I Miss You!

Åh va jag börjar sakna min fina man, det gör nästan lite ont i hjärtat att vara så långt ifrån honom haha vilken tönt jag är men jag är ju så förälskad i denna man alltså! Saknar hans skratt, även fast jag hörde det igår men man vill liksom vara vid honom. Vi är helt störda i huvet, vi har en grej som bara vi fattar och kan garva aslänge åt och igår så tog han upp de och jag började nästan gråta för jag ville ha honom vid mig just då ;) Nä okej inte direkt gråta men ni förstår vad jag menar. Han är verkligen min självsfrände, alla tycker vi verkligen är gjorda för varandra och det är vi! Jag brukar säga att han är nästan som mig fast med snopp ;) Ja, inte lika kvinnlig kanske men ändå med personligheten, humorn, åsikter, tankar osv. Vi har ganska mycket gemensamt och har samma planer. Vi kan tex gå på stan, se samma sak och sedan titta på varandra och skratta för vi har tänkt eller tyckt exakt likadant. Jag älskar honom så mycket, han är världens snyggaste, roligaste, knäppaste och skönaste killen man kan ha ♥

Lunch På Mocca Med Linnea!

Idag har jag ätit lunch på Mocca på stan här i Malmö med Linnea, de va jättekul att träffa henne igen. Vi har bott grannar i Hallsta sen vi föddes typ så de känns konstigt att hon bor så långt bort nu men hon tror att hon ska flytta upp igen till V-ås så då blir vi typ grannar igen :) Nä inte riktigt så nära men nästan. Linnea visade mig även en jättefin inredningsbutik med fina saker, Andreas skulle älskat att gå därinne haha! Men de var riktigt trevligt att snacka , äta och gå runt lite :)

Just Nu I Malmö

Just nu sitter jag och umgåsas/söndagsmyser med folket här, de är så snälla och roliga. Vi har kikat på film, käkar och käkat chips, druckit päronsoda fyfan va de är gott dagen efter. Jag och Elin har varit lite halvsega idag, gått på gallerian Entré som jag tyckte om väldigt mycke för de var stort och hade en massa bra butiker plus bio, gym och bowling om man är sugen på det. Jag skulle inte köpa något mer egentligen eftersom jag shoppade så mycke i lördags men idag när jag såg Vagabond kilklackarna jag tittat på länge men inte velat köpt för de har varit så dyra MEN nu kosta de bara runt trehundra så jag köpte dom! Så jag är jättenöjd :) Sen köpte jag även ett par blåa hårda leggins för jag behövde det och jag är egentligen lite allergisk mot blått men tänkte att de är ändå roligare en svart för de har jag och de var ändå mörka så de skriker inte liksom så de var helt okej. Sen skulle vi åkt till havet och fota vid Turning Torso men vi orkade inte och de blev mörkt så vi tar de imorgon om vi orkar. Vi fotade här hemma hos dom i badkaret istället, jag ville ha en ny header och de fick jag ju så jag är nöjd!

Åh vad jag saknar min baby jättemycket, min fina lilla svarta håriga bebis! Det gör ont i hjärtat att vara utan den där uppmärksamhetsgalna lilla missen, min älskade lilla Charlie åh mami miss you!! mohaha ;)


RSS 2.0