grattis på 18års dagen lillebror!

TÄnk att du redan Är sÅ stor min kÄra lillebror, det Är ju sjukt va tiden gÅr fort! 18År myndig och krogmogen, jÄklar blÖjungen har verkligen fÖrsvunnit. Jag hinner inte trÄffa dig men jag vet ju att du lÄser detta sÅ du fÅr ha en sÅ bra dag och hoppas du tyckte om min sÅng i telefonen haha! Älskar dig fast du kan vara en skitunge dÅ och dÅ ;)

last night


Jag bjuder på en dräggbild från igår haha, en av 505st. Vi hade en riktigt rolig förfest hemma hos Eve, sen blev det Qvarn. Fler bilder kommer upp om ett tag. Idag drar jag och Andreas till Helsingfors, woho! Känns dock inte lika roligt att åka buss i 2tim till båten men det får gå ;) Längtar till buffén mmh! Puss


fredag kväll


Jag gillar Hallsta på sommaren faktiskt. Den lilla byhålan har sina smultronställen och det är lugnt och skönt att komma ut dit. Nu är jag hemma i stan igen och funderar på vad som händer ikväll. Jag vill ut och göra något i alla fall, det är så fint väder! Imorgon blir det fest, i Hallsta faktiskt så det ska bli riktigt kul för det var så länge sen! Sist var 2009 då vi såg Veronica Maggio på Qvarn, det var grymt. Vi ska väl dit imorgon, kommer bli kul för det kommer blandat folk och de ser jag framemot! Även söndagen då jag&baby åker iväg på äventyr ;)


RSS 2.0