My Little Time

Just nu ligger jag i soffan med tidningar, Lyxfällan (väldigt nyttigt för mig att titta på), läser bloggar, letar jobb och ska väl snart göra mig mackor med ägg eller skinka. Men jag ska garanterat göra té i alla fall för halsen kliar och jag kan knappt svälja. Jag har känt så hela veckan faktiskt, men bara på morgonen och kvällen. Drygt och jag orkar inte bli sjuk nu. Eller orkar och orkar, men jag vill inte bara sitta hemma hela helgen när alla väl är lediga. Andreas min fina älskade älskling kommer hem om tusen timmar och jag saknar honom så! Vi har inte riktigt umgåts så mycket nu i veckan för han jobbar på och jag har mitt om dagarna så det blir väldigt få timmar tillsammans. Men imorgon ska vi mysa, göra nå god mat och glo på nån bra film eller nått. Längtar! ♥

My Day

Idag har jag haft på mig min nya skinnjacka, min svarta cape över och halsduk. Den outfiten är perfekt för sånt väder som vi haft idag, på förmiddagen var det varmt och på eftermiddagen blev det helt plötsligt iskallt .. Jag har träffat min vän Jojjs en snabbis när hon hade lunch, sen Ida när hon slutade jobba och sedan Elin till kvällen, i love my friends! Jag älskar att träffa mina vänner och byta lite ord, typ alla har jobb eller pluggar men jag blir glad av den lilla tid jag kan få med varje. Jag hoppas jag får napp snart så jag också kan få sysselsätta mig lite mer om dagarna.

Myskväll Med Ida


Hitta en gammal bild på mig och Ida, vi ser lite skitnödiga ut men ärsh den var söt haha! Hon var här nyss och vi kika på The Last Song eftersom Ida aldrig har sett den förut, jag trodde jag skulle få se en tår rinna nerför hennes kind men inte en enda det var bara jag som böla haha! Det spelar ingen roll hur många gånger jag än tittar på den eller Moulin Rouge, jag bölar varenda gång förfan! Haha ;) Sen har vi skrattat åt gamla videos som var riktigt pinsamma, fan man borde filma mer när man festar eller bara gör saker de är ju så roligt att titta på sen efter några år! Så de kanske kommer upp lite nyare filmer på min Videoblogg kategori, ni får hålla utkik! ;)


RSS 2.0