lyckliga små prinsessor

Jag såg den här på fb, vilken lycka för dessa små flickor som fick träffa sin största idol. De blev helt galna i alla fall den ena av dom haha! Om man tittar på fortsättningen så får man följa samma små tjejer när de får plocka så många leksaker de kan från en leksaksbutik, de måste ju vara alla barns dröm? Ellen Degeneres är hur omtänksam som helst! Tänk att uppfylla folks drömmar bara sådär och ge en massa presenter, resor mm. Hennes show som går på kanal5 varje dag är riktigt bra.


Avicii i globen!

Avicii kommer ha en av hans största solospelningar i Globen den 3 Mars nästa år och JAG måste köpa biljett när de kommer ut den 7 Nov. Jag såg han på Summerburst i år men man ville ha mer! Jag älskar han och tänk att få höra "Sweet Dreams" i Globen?! Ryser av tanken, de här måste man ju bara gå på!

leopard&boots

Idag har jag träffat min jobbcoach och ränt på stan men inte för att shoppa utan för att gå till företag och presentera mig med CV. Ett av ställerna jag gick till idag fick jag riktigt trevligt bemötande ifrån så jag hoppas de hör av sig! Man har blivit väldigt social av att bara gå runt såhär i veckorna, tänk att man kan få erfarenheter av att gå såhär! Men man måste ha ett stark psyke för att klara av många nej och otrevliga människor. Det har man inte alla gånger men man växer som person och de kommer en dag då de ljusnar upp för en, förhoppningsvis!

RSS 2.0