dagar jag ser framemot!

De känns skitbra just nu inför resan och helgen överhuvudtaget! Imorgon ska jag upp kvart i nio för att laga en tand hos tandläkaren, de känns väl inte sådär jätteroligt MEN de ska bli skönt att bli av med denna förbannade smärta! Och sen så ska jag göra något jag älsk/hatar om man säger så, de får ni veta mer om imorgon hihi! På fredag ska jag&Eve shaka röv igen för vi ska till Globen och se självaste Avicii mixtra, ryser av att tanken att vi ska få höra Levels därinne i den stora bubblan! På lördag ska jag träffa en person en snabbis som jag saknat väldigt mycket som är på besök över några dagar i Sverige (mer om det då). På lördagkväll ska jag&Andreas göra nå kul sen ska vi åka på natten/söndagmorgon till Arlanda med snällaste Sean som ska skjussar! :) De kommer bli riktigt händelsrika dagar för mig helt enkelt och de gillar jag!

packar!

Nu satte jag igång med packandet men så fort man råkar lämna resväskan öppen och ska springa runt och ta kläder överallt så kommer dessa två missar och vill leka kurragömma i den haha! Jag tror jag packar ner dom också snart ;) Jag skulle ta med mig Chanel i alla fall för Leo hårar för mycket.. Ni kan ju tänka er hur kul det är med katthår på allt man äger och har men men så är det att ha en skogskatt. Jag får dra igen väskan varje gång jag lämnar den nu så han inte hoppar in där. Jag har packat i lite mer än hälften nu och den ligger på 12kg så det känns bra (den får väga max 20kg).

Jag har även pratat med dom idag och fick höra att de flyttat till en enplansvilla med stor trädgård där vi ska sola, leka, grilla och mysa. Jag får ett eget sovrum och stort badrum. De har ungefär 18-19grader varmt där redan och en halvtimme till stranden. Gissa om jag längtar? :) Jag tror fortfarande att jag drömmer ..


black long cat

Hår hår hår, jag älskar hår och skämmer bort mitt väldigt mycket. Jag har världens bästa schampoo, balsam, proteiner, värmeskydd och styling från favoritmärket Lanza som är enligt mig de bästa! Om jag var miljonär så skulle jag förändra mitt hår många gånger per månad i olika färger, klippningar, hårförlängningar mm på salong. Jag har clips i just nu, de är enklast och mest skonsamast för håret. Jag hatar tex att duscha med långt hår, så då är de bara att ta bort dom och tvätta de separat osv. De värsta man kan göra är att ha i för några clips så ditt riktiga syns (mitt riktiga syntes efter ett tag på festen i lördags, fult!). Man måste trixa med det ganska länge och klippa till det så de passar som Jojjs hjälpte mig med idag :) Nä NOG om hår nu haha.. Puss!

RSS 2.0