Modellat!

Imorse gick vi upp nio för att åka ner på stan (fyfan va kallt det är idag!) där vi skulle in på en salong och bli fixade. Jag fick en väldigt vacker uppsättning och smink. Sedan gick vi till Stadshotellet där vi blev fotograferade jag&Andreas till en tidning som kommer komma ut i Västmanland nästa helg så håll utkik! ;) Temat var såå roligt! Och vi hade verkligen skitkul! Jag har alltid tyckt om att modella framför kameran men det var ett tag sen man stod och posa sådär framför så vi får se hur bilderna blir men jag hoppas de blev bra haha! Vi firade med att köpa med oss Spicy hem, namnam! ♥

 


Flyttar till Italien!!

Herregud, jag ska flytta till Rom i Italien!! Jag fick jobbet som Au Pair vilket jag alltid drömt om och åker dit den 5 Mars vilket är helt otroligt, stört, roligt, nervöst, förväntansfullt och helt fantastiskt! En sån här chans får man bara en gång i livet och jag tar den, jag åker! Jag är så glad just nu och har smilat heela dagen.. Det var två andra tjejer som också blev intervjuade och de hade utbildning och jobbat som barnskötare så jag tänkte att de är kört för mig MEN så sa hon att jag hade så fin personlighet så hon kände direkt att hon ville välja mig och det betyder så mycket för mig och stärkte verkligen mitt självförtroende. Tusen tack, åh äntligen vände det! :,)

ett ja eller ett nej

Just nu är jag väldigt nervös. Mer nervös än någonsin, eller blir nog mer imorgon då det är dags men jag kommer ha svårt med att somna inatt. Imorgon får jag veta min framtid, en liten del av den. Mitt öde ligger i deras händer just nu, de kan bara bli ett ja eller ett nej. Jag hoppas jag får svar samma dag annars kommer jag aldrig kunna somna haha! Alla som vet håller antingen tummarna eller är oroliga. De som håller tummarna är de som hoppas för min skull som min pojkvän och mina vänner. De som oroar sig är familj och släkten. De vill mitt bästa, de vill att jag ska ha det bra och vill veta vart de har mig, de förstår jag men de här handlar om mig och mitt liv också. Om jag får den här chansen, en chans som man får en gång i livet så kommer jag att ta den och göra nå nytta av mitt liv. Något som jag längtat så länge efter. Och om jag får ett nej så har jag en annan intervju i veckan som också kommer ge mig möjligheter. Jag hoppas ju mest på ett ja, de gör man ju men blir inte deprimerad om jag får ett nej. Jag är beredd på båda svaren, jag försöker inte ha för höga förhoppningar. Jag har ju som sagt mycke otur i livet så jag blir nog mest chockad över om jag får ett svar som "JA, det blir du." Det skulle vara för bra för att vara sant, en dröm. Men jag är inte långt ifrån den.. God Natt.

RSS 2.0