Jul hos Jenny&Jonas

Vissa tar fram granen i november och för mig är det okej för jag älskar allt som har med julen att göra. Vi själva ska julpynta imorgon här i lyan. Julklappar har de ordnat så fint där under också, de är så söta! Andreas har köpt några julklappar till släktingar redan men jag har inte kommit på något till mina, fast i våran släkt är det inte så noga bara vi "barn" får så är alla nöjda för att vi är nöjda haha! Nä men de blir nästan arga för de tycker att  man "slösar" sina pengar på dom men de är ju så vissa visar sin kärlek och omtanke. Jag får se om någon annan än Andreas får en julklapp i år för jag vet vad jag vill ge honom men de gäller bara att köpa de också, de andra kan få en kram haha!


happy friday

Snön låg kvar och jag har varit på strålande humör idag fast även väldigt trött för jag kunde inte somna förns fyra. Jenny hämtade mig efter hon slutat jobbet och vi åkte till Erikslund, gick in på Chilli där jag blev förälskad i en stor pussmun och klacksko prydnad som jag vill ha! Jag blir alltid förälskad därinne. Hittade även en soffa också som jag vill köpa. Vi gick igenom Erikslund Shoppingcenter men gick aldrig in i någon butik utan vi bara gick och åt buffé som jag totalt har missat! Kina buffé och du får ta hur mycke du vill för 89kr, mums! Sen skulle jag till Hallsta men orken att åka buss hit och dit försvann och jag köpte med mig godis och titta på film istället med katterna som fick vara mitt sällskap ikväll då Andreas var på grabbkväll. 

juldag klänningen

Jag har alltid två lite finare klänningar såhär vid jultider, en för juldagen då vi alltid festar till det lite extra och en för nyårsafton såklart. Förra året till juldagen så gjorde jag om en glittrig guldklänning som var ganska mesigt öppen i ryggen först och alldeles för bred runt om. Så jag&mamma öppnade den mer i ryggen så mycket som de gick och sydde in den. Jag älskar öppna ryggar, att vara kreativ och göra om kläder så jag tror jag ska öppna ryggen på en gammal paljettklänning eller göra en djup urringning framtill. De ska få bli mitt "projekt" för imorgonkväll tillsammans med mamsen eller farmor som är grym på att sy. Mysfredag i Hallsta blir det i alla fall för det var så länge sen och så hoppas jag på god mat haha!

RSS 2.0