hänger på gården

Hur underbara är dom inte? Jag är helt kär i dom allihopa. Deras personligheter är så söta! Det är jättesvårt att ta kort på dom men här är några i alla fall. Jag kan nästan skilja på vem som är vem och deras namn nu. Vissa har halsband så de är lätta att komma ihåg och de två små kan jag men de är de andra däremellan jag får öva på. Nu ska jag gå och mysa med dom igen, jag kan knappt låta bli dom haha! 

en annorlunda vardag

 
Jag kommer att hjälpa till lite hos en familj i Karlshamn. De har en mopskennel!! Jag älskar mopsar, de är så söta! Jag är helt nyförälskad och jag kan inte sluta titta på dom och valpen älskade mina slitningar i jeansen haha! De har 9st hundar, en jättesöt cavalier och resten jättesöta mopsar med två valpar! Jag blev så glatt välkomnad av alla och de är hur goa som helst! Jag är glad att jag tog den här chansen!

på flygplanet imorse!

Imorse flög jag till Karlshamn. Jag har aldrig flygit inrikes förut men gu va skönt de var, på dryga 45min var jag framme i Karlshamn eller ja Rönneby som man flyger till. Jag fick även frukost serverad, tacka tackar! Varför åkte jag till Karlshamn då? De får ni se snart!

RSS 2.0