2013 i ord

Vilket år! De har inte varit de bästa då det började med en närstående som blev sämre och känslosamma sjukhusbesök (tack och lov är det bättre nu annars skulle jag inte bokat resan). Jag kämpade med att plugga upp betyg i samma veva, de gick inte bra alls klarade två av sex och jobbsökandet de gav inga resultat på hela våren och jag hamna i en riktig svacka med mig själv. Men jag drog på en sista minuten till Egypten med mina bästa vänner för att få komma bort lite. De var kanske inte de smartaste draget ekonomiskt men jag kände att jag var tvungen och de fick mig till ny energi.
 
De bästa av årets gång: Min fina vän födde en son som jag blev gudmor till, åkte på kryssning med mina bästa vänner, jag jobbade lite med en mopskennel i Karlshamn, jag plåtade på Sthlm Fashion Week, jobbade extra under sommaren på MQ, hade en underbar födelsedagsfest med Paulina, fick göra två egna fotorepotage för Västerås Tidning som båda hamna på första sidorna, blev dagmatte till en underbar fransk bulldog, hade en grym midsommarafton hos Anders, åkte till Eves sommarstuga två gånger med gäng, min äldsta kusin födde en dotter, åkte till Danmarks Fashion Week och dagen efter jag kom hem därifrån åkte jag med Andreas till Turkiet, var i Skara Sommarland med kusinerna,jag jobbade på Bauhaus, sökte och kom in på Santa Monica College, åkte och fick möta min drömras chow chow för första gången i verkligheten, hade en grym Halloweenfest, blev bjuden av Ida på Mode&Mat gala,  en annan fin vän födde en son, åkte en weekend till Göteborg med Andreas, juljobba på Posten, hade en väldigt lyckad Great Gatsby juldagen fest, åkte till Stockholm med kusin och ordnade visum och ikväll ska vi fira in de nya året som förhoppningsvis blir ännu bättre!!
 
Trots många motgångar och depp under året så har jag haft ett helt okej år, jag har aldrig rest så mycket som jag gjort under ett år och är glad över att min flygrädsla är som bortblåst. Och jag är så lycklig över att jag har fått delat året tillsammans med min älskade pojkvän, våran kärlek till varandra växer mer och mer för varje år. Mina fina vänner som jag älskar så mycket. Min fina familj och stora släkt, de betyder så mycket för mig. De här året gick ut på att försöka ha så kul som möjligt och upptäcka nya platser och få nya upplevelser, de går jag alltid efter men nästa år ska jag satsa mer på att förverkla mina drömmar och hitta min grej. Jag vet fortfarande inte vad jag vill hålla på med i framtiden men jag vet att jag vill starta i LA för de har varit min största dröm sedan barnsben som sagt och jag mår bara bra av tanken att jag ska dit. Gör något bra av ditt år, gör det du känner för! Gott Nytt År på er!! 

RSS 2.0