Fuck

Jag har 2 prov nästa vecka, i samhällskunskap på måndag och i religion till på onsdag. Det finns ingen tid i helgen för den är fullspäckad och det är försent att ändra på det. Det är väldigt mycket och min hjärna vill inte alls. Ge mig gärna tips! Jag fick tips på att gå upp i tid, äta frukost i lugn&ro, ta en promenad sen kämpa i några timmar sen pausa och äta lunch sen köra igen. Men jag kan inte lära mig sånt som inte intresserar mig, det är väl så för alla men jag försöker verkligen men mina tankar är någon helt annanstans. Jag stängde av tv:n, datorn, allt och satt en stund, de gick ett tag tills jag blanda ihop allting. Det hela kommer att sluta med att jag skriver om religion till samhällskunskapen och tvärtom! 


Ida Sjöstedt at Sthlm Fashion Week

Jag har sagt de förr och säger det igen, jag älskar Ida Sjöstedt. Jag skulle älska att sitta på front row på hennes magiska visningar, jag skulle faktiskt även kunna stå längst bak också! De här är de vi kommer få se mycket av till höst/vinter, väldigt glamouröst, glittrigt och det var mycket mörkblått och mörk/vinrött. Jag är jackgalen och älskar jackan med de röd/svart rutiga som jag även har en skjorta av och de svarta pälsärmarna gjorde den mer ball och brallorna därtill, åh! Bilder snodda från Stureplan.

tiger of sweden at sthlm fashion week

Jag har drömt om Sthlm Mercedes Fashion Week enda sen jag visste vad de var vilket var i en väldigt tidig ålder då jag läste om de i modemagasin. Men jag får nöja mig med bilder från Stureplan och de är ju fantastiska! Jag drömmer om att bli modefotograf och skulle älska att ta liknande bilder på modevisningarna.
 
Dessa plagg var mina favoriter från Tiger Of Sweden inför hösten 2013. Det är väldigt påklätt med mycket svart, vitt, grått i riktigt fina tjocka material men även med lite diskreta färgklickar. Jag älskar den härligt mjuka gula tröjan tillsammans med ett par skinnbrallor, keps och stövlar, de känns väldigt mycket "kasta på sig något" och väldigt mig. Den gråa stickade tröjan med de vita byxorna känns enkelt ser ändå väldigt stilrent ut vilket jag gillar. Den svarta byxdressen är sexig och stilren och jag gillar den härligt mörkgråa kappa på kappa trenden tillsammans med de svarta skinn stövletterna.

RSS 2.0