glittrig till december

Blev överlycklig när vi gick på stan här i underbara Göteborg och fick syn på en söt liten spa salong och gick in och kika och där satt de tjejer som fick fina naglar fixade och de kostade bara 250kr så jag fråga om de fanns tid. Jag hade tur och fick en tid på en gång och de andra som kom in fick inga tider på hela dagen. Andreas stackarn fick vänta men gick lite på stan så länge. Jag blev jättenöjd med resultatet och ska dit igen så fort jag har chansen och ta även andra behandlingar som massage, fisk spa, ögonfransförlängning mm som de erbjöd :) 

Fitnessfestivalen

Vi är nu framme på hotellet eller vi kom fram igår på kvällen då vi bara chillade på hotellet hela kvällen. Imorse ringde klockan nio och jag trodde den var fem typ för de kändes så tidigt haha men de var bara att kliva upp ur den sköna hotellsängen och äta maffig hotell frukost. De är typiskt mig att alltid ta mer än vad jag orkar och så klantigt att glömma laktostabletterna hemma så jag fick världens magknip av våfflan och hade de hela dagen.. 

Vi var på Fitnessfestivalen eller Fitnessmässan som de också kallas och i år var de extra kul för de hade en hel avdelning med Skönhet&Hälsa vilket är verkligen något för mig! Gratis massage ville jag ha förra året men de var för lång kö då och såklart var det de i år igen, sjukt Mycke folk överallt! Men jag blev fixad i håret av Skönhets Fabriken och köpte med mig ett underbart torrschampo och så köpte jag ett fint glitternagellack! Vi fick även prova på en smidig massagekudde med infravärme som vi köpte hem och använt nu på hotellet, jätteskön! Fler och bättre bilder kommer när vi kommer hem 

på tåget mot Göteborg

Nu är vi på tåget påväg till Göteborg och de tar 5tim för oss så vi köpte med oss subwaymackor och jag min älskade Elle och min favorit choklad! Andreas glor på film på surfplattan och jag lyssnar på Veronica Maggios underbara album "Handen i fickan fast jag bryr mig" som jag älskar och kan nu alla låtar utantill haha! Om det finns nån bra svensk artist så är de hon! 

RSS 2.0