cat life

Tänk att vara katt. Bara sova, äta, busa, mysa hela dagarna med maten serverad. Jag och Andreas undrar ofta vad våra katter tänker på haha de ser ut som de filosoferar så mycket.. Hoppas de tycker om oss ;) 
 
När klockan ringde 05:12 så ville jag bara ligga kvar i sängen som Leo på bilderna över. Men tankarna blev bättre när jag insåg att jag faktiskt har blivit utvald till detta jobb som jag ska göra i en kort period, de ville ha mig och jag ska visa vad jag går för. Andreas är så söt som alltid pushar mig till livet, han vaknade med ett leende och drog mig upp ur sängen. Han är bäst och de var så mysigt att laga middag tillsammans, rulla köttbullar och göra matlådor till oss. Nu ska vi tända lite ljus och så blir de massage-time framför tv:n, måndagsmys!

äntligen säsong 3!

Som vi Revenge älskare har väntat! Hela sommaren efter att de spännande fortsättningen skulle börja igen. De här är den absolut bästa serien igenom tiderna utan tvekan och då har jag följt många! Ni som fortfarande inte sett den, ni har tre härliga säsonger framför er och njut. Emily Vancamp som spelar huvudrollen Emily Thorne/Amanda Clarke gör serien så bra, hon är en grym skådespelerska och jag älskar hennes roll. Min teaterapa inom mig drömmer om en sådan roll. För dig som vill se hela säsongen från början kan göra de gratis och online HÄR.  

you better work bitch

Imorgon ska jag jobba igen, den här gången på ett lager och de är ett uppdrag jag fått för en kort period. Jag blir oftast inslängd till ställen som behöver extra personal men de är bara tacka och ta emot för jag älskar nya utmaningar och vem vill inte tjäna lite pengar? Jag är lite nervös men de blir jag jämt inför första dagen på ett helt nytt jobb men de ska bli kul att prova på något nytt även om de är för en kort period som sagt. Nu ska jag sova för jag ska gå upp halv sex och jag kan inte minnas när jag gick upp så tidigt sist, önska mig lycka till! ;)

RSS 2.0