the other woman

Igårkväll var jag på bio tillsammans med kvinnorna i mitt liv, de var riktigt mysigt och vi såg The Other Woman. Den var verkligen jättebra, mycket skratt och även många fina scener. Cameron Diaz har jag alltid gillat och hon var riktigt bra likaså Leslie Mann som spelade den hysteriska men söta frun haha! Tack för en bra kväll!

slip-on

Jag hämtade underbara Moa idag, jag ska hjälpa till med henne nu igen vilket jag har sett framemot. Hon blev jätteglad när jag kom och hämtade henne, det finns ett litet klipp på det på min Instagram: @JAGHETERELISA.
 
Vi åkte till Hallsta där jag fick dessa slip-on skor av min kära mormor, hon hade köpt dom till sig själv men de var lite för stora och bigfoot som jag är så passade dom mig perfekt så tacka tackar! Både mina mor&far föräldrar blev jätteglada när de fick träffa Moa igen, hon har ju hängt med mig dit mycket förut så hon kände glatt igenom dom och visste precis vart deras gosaker finns och vilka trick som fungerar haha! 

every day

 Jag har blivit besatt av den här låten. Jag måste lyssna på den varje dag, helst flera gånger per dag och det måste vara musikvideo versionen. Det är som terapi för mig. Jag hoppas jag hinner fixa en Bråvalla festival biljett till i sommar, de skulle vara så mäktigt att se henne live .. 

RSS 2.0