blue for you

Jag tänkte tipsa om min favoritsida Lyko.se. Jag köper själv skönhetsprodukter därifrån, dom har verkligen allt! Många härliga märken och produkter inom hårvård, hudvård, smink, värmevärktyg, parfym och dessutom väldigt bra kampanjer och priser! 
 
Jag tänkte tipsa om lite hårvård för torrt&slitet hår (du kan klicka på namnen för att komma direkt till produkterna). Jag har själv väldigt torrt hår och har provat schampoo&balsam från Lanza's Healing Hair Masque som jag älskade! Det är färgbevarande och gör håret även väldigt lent, ger fukt och tyngar inte ner. 
 
När jag är nyduschad och håret är blött och trassligt, då använder jag Dessata Detangling Hairbrush som är gjord av speciell gel som ska minska stress på håret. Den har även 5 gånger mer hullningförsedd än andra borstar vilket gör att man kan borsta direkt på blött hår utan att slita på håret, det behövs inte lika många drag för att få det lent och smidigt.
 
När jag använder mig av plattång så har jag alltid en klick av Lanza's Healing Strength Silk Serum som doftar väldigt gott, bevarar glansen, skyddar väldigt bra och torkar in i håret fort vilket gör att man kan använda plattången nästan direkt efter man har haft i värmeskyddet. För ett snyggt hållbart slutresultat, spraya lite lätt 25cm från håret med Bed Head Tigi Masterpiece som doftar tropiskt och du får en underbar glans! 

RSS 2.0