Kyckling Wrap

 
Förutom sushi så är kyckling wrap med beasås, sallad och mozarella något jag älskar just nu! Kycklingfilén var grillad från igår, de är som godast då riktigt krispigt och gott! Perfekt kvällsmåltid efter jobbet!


DAISY

Min favorit doft är Daisy från Marc Jacobs som är väldigt fräsh och somrig! Jag har haft denna sedan den kom ut för några år sedan och älskar den lika mycket fortfarande. Jag brukar även blanda denna med Victoria Secret's Citrus Luscious Crush, jag tycker det blir mer personligare då och de passar bra tillsammans! 

söndags chill

Jag och våran Leo plutt ligger i soffan och vilar. Min kropp är helt slut, det märks att man inte är 18 längre och 3 dagars blir ganska mycket även om inte alkoholintaget varit så stort så har det ju varit fullrulle hela tiden hit&dit. Igår så åkte jag&Thai hem till Samantha&Kim där vi festade lite, det var egentligen meningen att vi alla som var där skulle ner och se John De Sohn på Cityfestivalen men det spöregna så mycket så vi höll hos hemma hos dom hela kvällen men det blev ju bra det med! 

RSS 2.0