sleepover

Fullrulle idag! Jag har varit i Hallsta och så hängde pluttkusinerna med mig hem till stan för de ville sova över vilket alltid är mysigt! Vi har varit ute med Moa i hundgården så alla fick springa av sig lite och dom tyckte de var jättekul med agilitybanan. Sedan hade jag girltime med tjejerna då vi målade naglar och fixa medans grabbarna spelade tv-spel ;) Sedan blev det film och nu sover de som små änglar. 

shopping med tilda

Gullkusinen Tilda ringde mig imorse och fråga om jag ville gå och shoppa med henne och självklart kunde jag det! Vi gick ut med hundarna tillsammans och sen åkte vi ut till Erikslund för det var så kallt att gå i regnet i city. Tilda var ute efter en bollero till skolavslutningen och sommarplagg, så vi letade och provade tills hon blev nöjd. Hon var så söt som sa att de är kul att gå med mig för att jag vet vad hon passar i och vad som gäller haha! Jag kanske ska bli en personal shopper? ;) Det är kul att få hjälpa till! Vi lunchade där också, Tilda åt asiatisk buffé och jag sushi som hon fick smaka för första gången och hon gillade det så nästa gång tar vi det båda två! Mysig dag ♥

gudfadern

Sean&Emelie berättade att de ville att Andreas skulle bli söta Molly Lynns gudfar! Nu är vi båda det till våra vänners barn vilket är kul och det känns väldigt fint av dom alla! (jag till Jenny&Jonas Collin). Det enda Andreas blev nervös över var att de ska ha dop och då måste han stå där framme haha! (scenskräck). Men de kommer gå bra och det ska bli så kul att få gå på ett till dop. Mycket dop nu och även bröllop i sommar! 

RSS 2.0