SUMMERTIME SADNESS

När jag tittar tillbaka på bilder som är ifrån somras så känns det som om det vore från igår. Min och Andreas semester var en roadtrip till Västkusten som var så romantisk, rolig, lite jobbig och fantastisk. Det jobbiga då var att tälta och att folk på campingen som vakna runt sju på morgonen, men om jag kunde så hade jag gärna velat vara där i den stunden just nu och när jag tittar tillbaka så var det inte så jobbigt. Det var varmt, det var sommar, blommigt, sommar regn, dialekter, skrattande barn, skällande hundar, havets vågor, doften av grill, smaken av vin, barfota, sandstrand, brun. Vi åkte från Västerås igenom Borås, Varberg, Ullared, Falkenberg, Tylösand, Halmstad och uppåt mot Göteborg sedan hem på en vecka. En underbar vecka med mannen i mitt liv och jag längtar redan till nästa resa ♥

DARK PARADISE

Lana Del Rey. Inspiration. Kämparglöden är tillbaka. Jag ska lyckas. Mål. Kärlek. Marilyn Monroe. Stark. Motivation. LA. Vägen till lycka. Meningen med livet. Känslomässigt tillstånd. Från botten till toppen.  

MONDAY

Vi är tröttisar här hemma efter en hektisk morgon då jag har varit överallt och ingenstans. Nu känns det i alla fall skönt att ha alla ärenden gjorda och nu är det bara allt jag kan göra hemifrån kvar. Jag känner mig som världens nörd som sitter med två laptops samtidigt haha! Jag har fått låna Andreas gamla då han precis har köpt en ny och den fixar jag allt det praktiska på som att skriva, söka jobb osv och så har jag min med tusentals bilder och gamla dokument som ska över till den andra, älskar hans laptop och är så glad att jag har fått den! Eller ja, låna då höhö!

RSS 2.0