LOREENS MARRAKECH PÅ ELLOS!

Jag älskar Loreens stil, hon är så snygg! Bli inspirerad från Marrakech och Loreens bohemiska, avslappnade ändå kvinnliga och sköna stil! Såhär vill jag gärna klä mig i sommar, du hittar alla Loreens favoriter på ELLOS

GLOSSYBOX - APRIL 2015

Glossybox trillade ner i brevlådan idag, älskar mina boxar! Den här gången fick man en ansiktsmask, läppstift, nagellack, ögonskugga och ett balsam. Jag blev jätteglad över färgerna, tidigare har jag fått en grön ögonskugga men fick i guld nu och riktigt fina färger på både nagellacket och läppstiftet som är i pennform vilket även var positivt och enklare att applicera! Läs mer om produkterna samt bli medlem och få hem boxar varje månad du också på GLOSSYBOX!

NELLY ON THE BEACH

Idag så åkte vi och titta runt lite där vi inte varit tidigare. Vi blev tipsade om en jättemysig badplats så vi åkte dit och där det fanns de både sand och gräs att ligga på och volleyboll plan, bryggor, hopptorn. Nelly fegisen vågar sig inte riktigt ner än, det blir nog lättare när vi också badar sen som sagt. Däremot så älskade hon att skutta runt och jäklar va de är spring i dom där små benen! Vi funderar på om vi skulle börja tävla i kapplöpning med henne haha!

RSS 2.0