COOL FOR SCHOOL

Vårkänslor! Solen sken och Zebbe var så söt som satte på sig sina nya kläder och börja posa direkt, han visste precis hur han ville stå så det var bara att skynda sig att knäppa på när man väl fick chansen haha! Han och JAG älskar hans tröja! Jag skulle vilja ha en sån själv faktiskt, Zebbe sa att tjejer också kan ha rött och de skulle passa mig och mitt fina långa hår, alltså hans ord ibland haha aw! Gullunge ♥

GONE GIRL

Tilda älskar att stå modell och nu var det ett tag sen vi fotografera så kände att de var dags och fick ihop en dramatisk stil, hennes hår är ju helt amazing! Fick även ihop bilder med Zebbe också som kommer upp inom kort, Wilma var dock svårare idag men så kan det vara ibland ;) 
 
Jag är tillbaka här igen, då jag ska på äventyr både i helgen och nästa så passade på att komma upp några dagar innan nu när kidsen hade sportlov. Jag sover även hos dom nu vilket är mysigt, det är inte varje dag man vaknar av getter som skriker utanför eller barn som snarkar, hundar som skäller eller marsvin som piper haha! Så är livet hos morbror och co, fullrulle men en väldigt härlig gemenskap ♥

VECKANS FAVORITER!

Jag kan inte leva utan dessa tre. De är mina absoluta favoriter och varit under åren. Moroccanoil har väl alla hört talas om, den första håroljan som kom till Sverige och den bästa enligt mig. Jag har provat många oljor men den här passar mig bäst och jag har haft den både i orginal men nu i light för jag har färgat hår. Jag använder den precis när jag har duschat eller i torrt hår när jag känner att topparna känns torra.
 
Lanza's Healing Strenght är ett värmeskydd som verkligen kommer runt och åt hårstråna, den använder jag en stund innan jag ska t ex platta håret då den får sjunka in lite i håret innan jag börjar med värmen. Parfymen Clean Rain har verkligen blivit min varje dag doft nu, förut så hade jag bara parfym vid fest men den här är så fräsch och beroendeframkallande så jag måste ta ett sprut varje dag. Alla tre doftar väldigt gott och är magiska! Utan att överdriva haha. Du hittar dessa HÄR.  

RSS 2.0