RUBY ROSE = SO BEAUTIFUL

 

#LOVEYOURBODY

Du ska vara glad över att du har en frisk kropp, träna för att du tycker om det aldrig för att du måste, ät nyttigt för att du ska må bra på insidan men unna dig något onyttigt ibland för att du är värd det, bada i din favorit bikini/baddräkt för att du njuter av sommaren, du är fin precis som du är, alla är olika och det går aldrig att jämnföra sig med någon annan, säg upp kontakten med människor som tar energi istället för ger energi, var med de du trivs med, snacka aldrig skit om någon annans utseende eller kropp och ta inte heller åt dig av vad andra säger om dig. Det här är till min 12åriga kusin, till er som nojjar över sina kroppar och till mig själv.Foto: min älskade vän Linnea som gav mig självförtroende att våga gå ut i det kalla vattnet och släppa taget om min rädsla och kroppsnojja. Tack ♥

GLOSSYBOX - JULI 2015

 
Jag älskar månadens box design! Den är så snygg och är designad av Jamie Lee Reardin! Innehållet ser ni i videon (titta i HD) den innehöll även en nagelpensel från Yves Rocher som låg längst ner. Det var inte så lätt att filma när Nelly var så nyfiken haha! 
 
Vill ni få mer info om vilka produkter den innehöll så kan ni kika in HÄR samt bli medlemmar själva då ni får en box hem med minst 5 skönhetsprodukter varje månad för endast 139kr! 

RSS 2.0