THEY MEET AGAIN!

Efter vi varit i stan så åkte vi till Meilo, Johan och deras underbara golden retrevier Bonnie som Nelly&jag träffat en gång tidigare. Den här gången fick de busa i hundgården vilket gick jättebra trots storlekskillnaden. Nelly pep till några gånger när hon tyckte de blev för mycket men ville ändå fortsätta sen efter lite vila utan problem. Våra valpar är så glada och söta tillsammans ♥

INTERNATIONAL STREET MARKET JÖNKÖPING

Idag åkte vi till Jönköping och shoppade lite presenter osv. Vi passade även på att kika och handla lite gott från matmarknaden som jag varit på tidigare i Västerås också men den här i Jönköping var större och hade mycket mer att erbjuda. Dock så var det väl inte bästa stället för hundar så vi fick bära Nelly igenom det och satte oss i parken och käka langos och macarons!

BODY WRAP

Ikväll har jag provat Dead Sea Black Mud Body Wrap som jag fick i födelsedagspresent av Sanne&Ramon, tackar ♥ Det är en gyttja/lera som är som en ansiktsmask fast för kroppen kan man säga. Det var dock inte de lättaste att smörja på sig den då de kom ut som en lerig korv och kladdade överallt, badrummet blev jättefint haha! Men till slut fick jag till det och de såg ut som att jag varit med i lerbrottning ;)
 
De ska sitta på kroppen i 15-20min så jag passade på att tvätta mina sminkborstar, la även en ansiktsmask från Exuviance och tog bort mitt nagellack och gjorde rent naglarna så det var ju bra. Det kändes lite läskigt sen när de hade stelnat på hela kroppen och den var svår att få bort i duschen så man får skrubba ordentligt. Nu efteråt så känns huden väldigt len och återfuktad!  

RSS 2.0