ROADTRIP MED VÅRAT LILLA ZOO

Nu har vi landat i Hallsta&Västerås igen, vi åkte hit i fredags. Vi ska vara här i ca 2 veckor så vi var tvungna att packa med oss katterna Leo&Chanel och valpen Nelly. Resan gick bra trots att Leo jamade och brottades runt i sin bur i början men sista timmen blev han lugn och tyst i alla fall. Chanel&Nelly var tysta som ljus och sova mest, så det är skönt att bara ett av djuren lät annars hade det blivit kaos haha! Vi stannade till en gång så vi fick lunch och Nelly kisspaus. Dom bor nu i våran gamla lägenhet i stan som våran vän Anders ska flytta in i nu till juni och Nelly hakade med oss till Hallsta där vi sover. 

THE AGE OF ADALINE

 
Ni måste se den här, jag såg den här om dagen och den var så fin! Jag älskar såna här romantiska, känslosamma filmer och ja, det kom en hel del tårar haha! Den var faktiskt mycket bättre än vad jag trodde och Blake Lively är lika grym och vacker som alltid!

LAZY SUMMER DAYS

I sommar vill jag bara kasta på mig en bikini, en lång sval skjorta, sandaler, brillor och ett glossigt modemagasin och lägga mig på stranden eller i gräset på mamma&pappas tomt vid poolen. Du hittar allt du behöver för sommarens lataste dagar på ELLOS

RSS 2.0