Mitt 2009


Oj, vart ska jag börja.. År 2009 har varit den mest händelserika i hela mitt liv, lite negativ men mycket mycket positivt. Jag har aldrig gjort såhär mycket förut på ett och samma år. Men jag såg till att det skulle hända saker i mitt liv och det fick ju sig ett rejält resultat. Så här kommer en sammanfattning:

Januari
Gick ut första kvällen efter en härlig nyårsafton med Fantastic Four brudsen. Så det började med mycket krogen och till&med efterfester (orkar aldrig efterfester nu haha). Jag var tillsammans med J då (sen nov-08). Gick fortfarande Media, började med mitt projekt (min egna tidning Your Thing).

Februari
Gick modevisning för allra första gången i mitt liv, det var inte så stort men ändå roligt. Jag skulle ju vilja vara catwalkmodell så jag var överlycklig när de sa att de ville ha mig med som modell för Gina Tricots vårvisning i Västerås :) Jag praktiserade även där 5veckor.

Mars
Även mycket fest här, mycke fotograferingar i studion. Mormor fyllde 70år. Elin Eklund kom hem från Australien (hon var där ett halvår). Mitt projektarbet blev klart och jag blev nöjd, idag tycker jag att den är mesig haha. Klasstjej träff/myskvällar.

April
Studentkryssningen! Ingen glömmer väl den. Vi tjejer rockade loss ordentligt, köpte loss i Taxfreen och förfestade i hytten haha det var trångt och underbart. Min bästa vän Eve gick med i en Speed Dating jättefull hahaha det glömmer jag aldrig. Det var den bästa kryssningen jag åkt på i hela mitt liv.

Maj
Det tog slut med J någongång i början så det blev en väldigt jobbig månad. Jag trodde inte jag skulle klara av den men på något sätt fick jag ork, mycket tack vare mina underbara vänner och alkoholen. Men jag insåg också att vi var för olika och jag blev sviken. Studentfesten på Elba var också och jag ramlade så jag slog i tanden så den dog och jag blödde i hela ansiktet (världens fläskläpp på köpet), galet. Mycket känslosam månad helt enkelt.

Juni
Oj, här hände det mycket. Vi börjar med utklädningsshowen som blev succé, fyfan va bra vi var! Och det var så kul (vi klädde ut oss till gamlingar och gjorde en dans med blandade låtar). Jag fyllde 19år och hade tjejfest hos mig med god mat och sedan blev det utgång. Jag tog studenten den 12:te och det var så jävla härligt, jag rös i hela kroppen av att åka runt i vagnen och skrika. Jag vill göra det igen! Malin fyllde år också, så det blev utgång såklart! Fick även min älskade NIKON D60. Vi firade midsommarafton med en roadtrip vi tjejer ner till Göteborg där jag aldrig varit förut. Vi festade och åkte karuseller på Liseberg, underbart och galen resa. Mycket barnkalas blev det också hehe (småkusinerna fyllde år). Så mycket firande&festande denna månad.

Juli
Åh, månaden som förändrade mitt liv till något fantastiskt! Det var Power Meet, den tredje då jag för första gången träffade Andreas Berglund. Det var kärlek vid första ögonkastet, vi blev tillsammans den 20:de officiellt :) Jag och tjejerna festade mycket med han och hans kompisar så jag har fått lära känna många nya underbara vänner :) Jag åkte även till Motala och festa med Eve i hennes sommarstuga, älskar stället! Vi har åkt dit varje år sedan vi var 13år gamla. Mycket sol och bad, mycket Björnön helt enkelt. Varm sommar.

Augusti
Vi festade och såg Veronica Maggio för tredje gången tror jag? I alla fall på Qvarn (sommarkrog mellan Hallsta&Kolbäck). Jag&Eve drog även till Stockholm för att se min idol/förebild/gud LADY GAGA på Gröna Lund, det var sjukt och helt underbart. Jag rös i hela kroppen när hon började sjunga, åh henne vill jag se igen. Vi åkte även lite karuseller, jag älskar berg&dalbanor! Mycket bad&fest här med. Konsertmånad kan man sammanfatta det till :)

September
Min bästa vän Eve fyllde 19år så vi fixade ihop kalas för henne i Andreas lägenhet med snoppbalonger på väggarna, hennes namn på skyltar, fika, alkohol, lekar och hon fick en dildo. Sedan blev det utgång. Sanne fyllde år också så det blev party hos henne med sedan utgång igen då naturligtvis. Alltid utgång? Japp! ;) Jag och Malin var modell för en dag också, najs med limmo, smink, hårfix och fotografering. Men lite dyrt med 10bilder för 1.800kr kanske, aosh för mami&papi haha. Jag flytta även typ in hos Andreas i Västerås den här månaden nånstans hehe. Mycket kalas&glamour alltså.

Oktober
Elin fyllde 20 så det blev poolparty (inomhus på Vallmobadet i Kbk), käk och sedan utgång. Jag träffade Sofia Hedvall för första gången på flera år igen, vi fikade och prata om allt vi missat från varandras liv. Det var väldigt kul att ta upp kontakten igen, nu bor hon i Västerås så vi brukar festa ihop :) Ida fyllde år också så det blev förfest hos henne med Fantastic Four (jag,malin,eve,ida). Det var även Halloween och det firades här hos oss först, jag var utklädd till en läskig docka med yxa igenom magen. Vi skulle ut på krogen men kom tyvärr inte in annars hade säkert jag eller Andreas vunnit för vi hade grymma utklädnader (kika på oktober i arkivet här i bloggen så förstår ni). Läskig och kalasig månad.

November
Jag och Andreas drog iväg på en kärlekskryssning med drinkar, bingo haha, buffé och även lite illamående för det gungade så mycket. Den 9:de åkte vi till Fagersta, hälsade på mina kusiner och fick med oss en kattunge hem. Så vi fick barn här kan man säga haha! Våran bebis fick heta Chanel och vi älskar henne jättemycket båda två :) Den 16:de åkte jag&Andreas finklädda på Cosmopolitans Filmgala i Stockholm, vi fick champange, goodiebags och se en förhandsvisning av en film som var sådär och jag minns inte heller namnet på den nu. Jag fick även träffa Elin Kling på stan, en svensk idol för mig kan man säga så det var lite coolt sådär även om det var i några minuter bara :)

December
Mysigaste månad, jättemycket lyckad snö som höll sig till Jul&Nyår. Jag hade en underbar och perfekt jul med släkten och Andreas. Åt mycket mat, fick fina paket och festade på Juldagen. Allt var mysigt, synd att tiden går så fort. Och jag fick veta att en av mina bästa vänner Malin har en bebis i magen!! :D Och nu är det Nyårsafton och den kommer bli bra för jag ska vara med världens bästa vänner&pojkvän, åka limmo, äta gott och festa loss!! :D

Mitt år har varit fantastiskt! Jag har aldrig känt mig lyckligare! Och jag har aldrig festat såhär mycket i hela mitt liv,krogen varje helg nästan va? haha! Det är bara att ta tag i sig själv och bestämma sig för att göra det man vill, ingenting kan stoppa dig! Och jag har varit jävligt fattig hela året men fått mycket hjälp av min familj, så jag är tacksam över allt ni påkostat mig detta år! Men jag vill bara att ni ska veta att man kan göra fantastiska äventyr utan pengar också, det går bara man vill. Kom ihåg det! Nästa år kommer att bli ännu bättre hoppas jag! Jag hoppas på att få ett jobb for fucksick så jag kan åka utomlands nångång i mitt liv!! :D Puss på er och festa loss ordentligt på nyårsafton! Bye 2009, hey 2010!


RSS 2.0