beautiful surprice


Andreas har alltid varit en romantiker det vet jag. En tisdags eftermiddag för några månader sen överaskade han mig med tio skitstora röda rosor tillexempel, jag blev helt rörd. Det är därför jag måste bara skriva att han har länge varit hemlighetsfull med en överaskning till mig. Jag har gått och tänkt på de enda sedan han nämde "du ska få något speciellt av mig när jag är ledig". Mina ledtrådar var att jag skulle få göra en sak, vakna upp själv, åka i bil ner på stan för där var det något jag skulle göra.. Jag gissa på allt man kan tänka sig! Men näe, han sa bara "nej, nej, nej, haha du kommer aldrig komma på det för de är flera saker i en kan man säga". Blir man inte lite frustrerad av att höra det där då? Jo, min hjärna har tänkt&tänkt och tänkt.. Vad fasen kunde det vara?

Igår avslöjade han sin lilla hemlighet som inte alls var så liten! Det var en överaskning som jag aldrig skulle ens tänka mig! Han ville avslöja det hela för de skulle inte funka sa han. Så det hela var att jag skulle få vakna upp här hemma, få blombud med ett brev där det skulle stå att jag skulle ta mig ut, så skulle någon skjussa ner mig på stan där jag skulle få fler brev i olika affärer med presenter som skulle vara presentkort till bikini, resväska osv. Sedan skulle jag få se en kortfilm på bio där alla våra gemensamma vänner skulle säga meningar till mig så jag skulle förstå att jag ska resa någonstans och måste hem&packa. Sedan skulle jag få limousinehämtning från stan hem och packa, åka taxi till Arlanda där Andreas skulle stå redo för att resa med mig. Bokat och klart. Jag har aldrig hört något liknande!

Tänk att den lille jäkeln tänk ut allt i minsta detalj för min skull! Jag blev helt tårögd av att höra allt.. Jag älskar honom så mycket, men hade nog varit lite arg på han för att han skulle slösat så mycket pengar. Hyra en biosalong? Åka limmo? Åka taxi till Arlanda? För mycket. Jag blev bara glad av att höra tanken. Varför det inte skulle bli precis såhär var för att han ville inte boka resan själv, jag måste ju också vara med och bestämma. Det är lite sant att jag vill det men det hade inte heller gjort något om vi bara drog nånstans.. Men men, han har en ny plan och jag är lika nyfiken men han är så hemlighetsfull. Vad har du tänkt ut nu? Jag blir tokig! Men ändå, jag är tillsammans med världens romantiska pojkvän. Puss!

RSS 2.0