grattis lillebror!


Grattis lillebror som fyller Sweet Sixteen idag. Jag och Andreas passa på att käka White Lady tårta hos mig :) Nu ska vi förfesta hemma hos honom igen, vi slutar aldrig att partar. För det är ju sommar då ska man va igång! :) Pigelin drinkar görs och de är goda. Snart ska jag sluka i mig min kyckling Subwaymacka som jag köpte med mig, love it! Imorgon blir det Qvarn för att se Veronica Maggio för tredje gången sen Lady Gaga på söndag. Kommer bli en toppenhelg! Puss!

Jag passade på att klippa raklugg  nyss också för att byta lite frisyr.
Blev ganska nöjd! Now let's party :D

nörds.com


Så här sitter vi nu och nördar, båda med en laptop på altan liksom. Well, klart man saknar datorn efter några timmar,haha. Ikväll ska vi övernatta hos Eve igen och det verkar som vi får Malin besök till Hallsta också, det gillar vi. Pussrå!


romantiska äventyr

Idag har jag visat Andreas runt här i storstan (HAHA) jag menar i lilla byhålan. Vi tog tag i två bikar och bika runt. Först till Hårstudion där jag tog bort min nagelförlängning, rip my nails. Efter det blev vi hungriga och käka på Maistro, det var mumsigt och där sprack också min nyttighets vecka. Jag erkänner, jag kan helt enkelt inte ha såna veckor eller träna. Jag är värdelös. Jag säger bara en sak, tur att jag är smal än så länge. När jag börjar gå upp, då kanske jag kommer bry mig om sådant som jag hatar (sport/träning). I alla fall, vi cykla till min morbror efter den utsökta pizzan och det var jobbigt kan jag säga. Vi lekte lite med vovvarna eftersom de inte fanns några människor där sedan bika vi vidare. Det blev till Skantzen där vi la oss på en filt och myste. Spela kort gjorde vi också och jag blev sur för jag förlora :( Men det var mysigt i alla fall. Puss på min snygging!


RSS 2.0