tattoos on my mind again

Jag är såå sugen på nya tatueringar. Nu har jag lite idéer som jag funderat på länge och vill köra igång nu innan sommaren så de hinner läka och bli bra. Min fjäril på foten är inte så vacker längre, (den har blivit förstörd pga av att jag gjorde den på sommaren och var för snabb med att börja sola&bada) Så den skulle jag vilja ordna till på något vis och lägga till en tatuering brevid den ensamma fula fjärilen. Tatueringen jag mest är nöjd med är den på bilden som sitter på sidan av magen/revbenet, den betyder mycket för mig och samma den i nacken "Live Love Laugh" som är texter jag alltid går efter. Så den nästa jag vill göra är också en som betyder något och passar mig. 

de här med solbrillor..

Jag tycker inte att jag själv passar i de och de är extremt svårt för mig att hitta ett par passande som är bra, dessa är plastiga och jättedåliga men jag kör med dom för jag måste. Jag har börjat blivit extremt ljuskänslig på senaste tiden så jag får ont i ögonen utan solglasögon när det är strålande sol. Jag hitta ett par skitsnygga i LA, jag tror det var Prada eller Dior som jag skulle få köpa för halva priset av hon jag prata med i solglasögonbutiken och så är de billigare i dollar än sek men jag köpte dom aldrig så har lite ångest nu över de. Men jag fyller år om ca två månader så får väl önska mig ett par eller försöka köpa själv  innan sommarens starkaste strålar kommer fram. Tipsa gärna om du vet en bra prisvärd sida som säljer riktigt bra äkta solglasögon med bra glas! (behöver inte vara märke bara de skyddar bra)

skincitys hudvårdstest!

Osäker på vad du har för hudtyp? Vill du förbättra din hy men du vet inte vad just din hy behöver? Gör ett hudtest helt kostnadsfritt på Skincitys hemsida, klicka HÄR så kommer du direkt till testet. Jag gjorde det igår och då får man svara på frågor om sin hy och man kan även ladda du upp en bild på ditt osminkade ansikte (det är inget måste men det blir enklare för dom att hjälpa dig) som en hudterapeut tittar på och läser igenom svaren.
 
 Du får sedan ett mejl inom 48h där de har skräddarsytt ett hudvårdsprogram som de rekomenderar till just dig. Till mig tex så rekomenderade de produkter från Exuviance och de skriver i mejlet detaljerat hur man ska använda dessa och i vilken ordning vilket jag tycker är jättebra! Dessutom får du 10% som tack för att du gjorde hudtestet på deras hemsida där du enkelt kan beställa hem just de skönhetsprodukterna de rekomenderade, de har många olika salongsmärken som säljs endast ut av utbildade hudterapeuter. Bra va? Så klicka på Skincity och läs mer!

RSS 2.0