I will never forget you

 
Älskade Venice Beach i älskade LA.. 

In Hollywood, I’m alive again?

Jag såg den!! Jag var där, i Hollywood på riktigt! Det är sjukt hur länge man drömt om det så bara står man där och tittar på den där skylten. De är egentligen ingenting speciellt med den, mina roomies förstod nog inte varför de var så viktigt för mig att se den men det är ju ett måste när man är där och för att verkligen se att den finns. Vi hann aldrig gå upp dit och orkade inte det om jag ska vara ärlig just den här dagen. Men nästa gång så ska jag åka dit med mannen i mitt liv och se ut över vackra LA ♥ 
 
Walk Of Fame var också rätt mäktigt att stå på, de var inte riktigt som jag hade tänkt mig de var rätt litet och alla stjärnor är utspridda så det var svårt att hitta de man verkligen ville fota. När jag såg Marilyn Monroe skrek jag till och fotade på i farten haha! Jag tror jag fortfarande har drömt, synd att mina bilder inte riktigt kan ta in hur glittrigt och färgglatt allting var omkring här. 

Urth Caffé

Mysigaste brunch stället jag varit på heter Urth Caffé som ligger påvägen till skolan så det är många college studenter som brukar käka här och man förstår varför, de är så jävla gott, mysigt och billigt. 

RSS 2.0