kvällens goda rätt!

Ikväll blev det stekt rostas med rotfrukts-potatisgratäng och grönsaker. De bästa med att köpa rostas kött är att de är lätt att steka, de går att äta de lite rott då de är godare och köttet blir saftigare. Vi köpte färdig potatisgratäng med rotfrukter, dock inte den goda favoriten som är ifrån Ica de här blev från Coop och de har andra märken men de gick att äta. Den ska vara i ugnen i ungefär 20min.

valborg i uppsala 2011

Såhär såg det ut förra året, vi åkte till Uppsala där det samlas en massa människor och mest högskolestudenter eftersom det är en riktigt studentstad. Det var riktigt kallt kommer jag ihåg och kaos när vi skulle hem. Jag vet egentligen inte varför vi åkte dit, visst för folkmassan och för att vi var ett roligt gäng men vi skulle ju kunna suttit vart som helst egentligen. Jag har aldrig förstått mig på Valborg, då alla ska supa och röjja. Visst, man förstår ju vissa eftersom de är lediga dagen efter men bara för att de är Valborg liksom. Nä, i år blir det nyktert bara vara hemma och äta stekt kött med en riktigt god rotfruktsgratäng mmh!

årets första lunch ute!

Vi har cyklat ner till stan idag, gått och kikat lite. Jag hittade en massa jag ville ha som vanligt men plånboken ekar ganska mycket så de får vänta. Andreas hittade en aas snygg kortärmad jeans skjorta, kommer dräggla sönder när han ska ha den på sig! Han köpte även en snygg somrig t-shirt till den, de var jag som hittade den hihi. Jag älskar att styla och han tycker de är kul när jag hittar sånt som matchar i hans smak men han är lite kräsen. Jag vill att han ska köra på dessa otroligt snygga färgglada chinosarna men han är feg för färg tyvärr. Men de kanske är lika bra så vi båda inte ser allt för matchande ut haha!

Andreas bjussa på en kyckling sub till lunch, mmmh! Vi käkade vid hamnen på en liten gräsplätt som jag gillar som man kan se ut över Mälaren men ändå inte på en hård brygga liksom. Det är dåligt med picknick ställen nära vattnet här faktiskt. De är Hallsta bättre på då man kan sitta vid vackra Skantzen/kanalen :) Men vi kommer ju picknicka överallt sen när sommaren väl kommer, att käka lunch ute är så mysigt! Och filten hänger alltid med i cykelkorgen nu när det börjar bli vår&sommar!

RSS 2.0