mysteriet på greveholm


Såhär ser det ut precis exakt just nu. Eve är här (våran nya inneboende) och vi kikar på Mysteriet på Greveholm. Minns ni den julkalendern? Jag och Eve har en tradition att se den varje år vid december nångång. Det är så mysigt och juligt! Vi kan nästan alla replikerna haha. Andreas har bara sett några delar av den när de gick på tv förut så det blev nytt för han ;) Jag tror inte att man tycker de är kul när man är äldre och ser det för typ första gången men det är mysigt för de som sett hela förut. Man får så mycket minnen. Jag minns när det gick på tv, jag var 7år och satt med min lillebror varje morgon i vardagsrummet lite innan det började. Mamma kom in med frukost (varm oboy och macka). Vi satt med filtar runt oss nyvakna. Det gick alltid kvart över sju och slutade halv åtta. Efter det öppna vi luckan på våra tv-julkalendrar och vi hade även en varsin i choklad. Fast min bror åt alltid upp alla den 1december för han kunde inte hålla sig till den 24:de haha! Minnen.. Jag tror jag vill ha en chokladkalender i år, undra om Andreas skulle kunna hålla sig från att äta alla? Tror inte det ;) Puss!

allt för mina vänner


Eftersom jag känner mig ganska bra och ni andra också så blev det ju party. Eve övertalade mig rätt bra så jag tog tag i mig själv och börja fixa mig. När jag såg resultatet var jag ju bara tvungen att gå ut haha! (im jocking). Vi förfestade hos Jenny, the party chick om någon! Den här gången jobbade hon inte (för en gång skull) så det var skitkul att gå ut med henne&de andra :) Hon är bra störd, som jag också kan vara så det matcha liksom, svårt att förklara men om man är med henne så kan jag lova ett gott skratt. Thanks people! Jag skulle ju gått på klassfesten men orkade inte ta mig ner på stan, Jenny bor ju bara över gatan så det var najs! Jag hade roligare hemma hos henne än klassfesten skulle jag tro. Men det var kul att träffa vissa från klassen på krogen, saknat er. Puss!

klassfest, i am less!


Eftersom att jag jobba idag var ut igår (sovit 3tim) så orkar jag inte gå på klassfesten ikväll som ska vara hos Ida. Det skulle vara kul att träffa vissa men fan så jag mår. Får se om jag ändrar mig under kvällens lopp. Eve försöker göra allt för att övertala mig att gå ut haha. Hon, andreas och gänget ska förfesta hos Jenny. Visst, jag kanske orkar hänga med hem till henne hon bor ju bara gatan över.. Men jag är ju inte svårflörtad när det gäller utgång om jag känner mig rätt, så får se. Jag hoppas ju att jag orkar för att träffa några från klassen på krogen i alla fall. Åh, hur ska jag göra? Vad orkar jag? Vad vill jag? Lägga mig under täcket och låta det bli nästa dag kanske. He. Ni får veta imorn helt enkelt. Puss!

RSS 2.0