tur i kärlek


När jag har jobbiga dagar, då jag får panik över att jag inte har något heltidsjobb, vet vad jag vill plugga till, eller inte vet vad jag ska göra av mitt liv så lugnar den här mannen ner mig. Jag behöver bara se honom så vet jag att jag i alla fall har ett bra förhållande, för bättre kan man inte ha! Jag är så lycklig med honom och han pushar mig, jag pushar han och tillsammans hjälper vi varandra. Min kärlek.

Modegala igår
Jag tog med Linn på Sofis Modegala igår på Café Opera vilket var festligt och trevligt. De var hur mycket folk som helst, mer än jag trodde faktiskt. När vi kom in fick vi en varsin drinkbiljett, jag trodde de var champagne som gällde för alla så jag tog de som de serverade medans Linn kommer med en god drink! De visade sig att man fick välja vad man ville och då valde jag den äckligaste champagnen liksom? Haha! Och så räckte de inte med goodiebag till alla så vi blev utan och vart var snittarna som vi var sugna på? Well, vi hade i alla fall en rolig kväll tillsammans! 

före - efter


Igår så satt jag hos frisören från halv två till halv fyra, i stort sett hela dagen. De sommarblekta/gulguldiga slingorna är äntligen borta och jag kan kalla mig brunett igen. Bilderna blev rätt dåliga då man inte ser riktigt hur färgerna är i verkligheten. Men jag älskar färgen jag har nu, de är verkligen jag! Att de blev så kort gillar jag inte men jag var tvungen. Men jag är inte klar än, inom snar framtid kommer jag förhoppningsvis nå mitt slutgiltiga resultat!

RSS 2.0