just nu.


Titta så mysigt vi har det. En godisskål, cola, massa ljus (såklart) och så Top Model på tv! Jag missar ju alltid Top Model på måndagar så jag brukar titta på reprisen på söndagarna, det är mysigare för då är ju baby hemma också. Fast jag får inte missa det imorgon för då ska de fota vampyrkort vilket kan bli grymt, lite Halloweentema. Klockan åtta börjar Ensam mamma söker och då sitter vi som bänkade framför tv:n haha! Det är lite kul att vi båda gillar Top Model och Ensam mamma söker, i alla fall att Andreas gillar det men han är ju lite bögig innerst inne ;) Näjdå! Min pluttebubbespruttknuttebuttebo! Hahaha, fyfan va töntigt .. Nu ska jag se klart på Top Model, jag gillar modellen Raina mest. Puss!

äntligen i mina händer!


Den här boken har jag väntat på i 1år! Jag älskade Sofie Fahrmans första bok Elsas Mode och nu har jag äntligen fått tag i andra delen, älskar chicklit böcker! Sofies böcker är ju fyllda med mode, resor, kärlek och hon är den första som skrivit om bloggar i skönlitteraturen värld. Man blir så inspererad och vill bara börja skriva på en bok själv eller börja jobba med modetidningar. Jag älskar att läsa böcker i höstmörkret till en massa ljus så jag blev väldigt lycklig när jag kom hem med denna underbara bok som är tjockare än första boken också, mycket bra!

mat,mat,mat ..


Nu ska vi ner på stan och äta lunch på Spicy med Andreas mamma Eva, det ska bli riktigt gott! Jag tröttnar aldrig på asiatisk mat och Spicy och Hongkong gör det bäst här i stan. Jag älskar mat, det gjorde jag som liten också ;) Puss!

RSS 2.0