våren är här

De här var för ett år sen och då kunde man gå såhär! Hoppas man kan göra det snart igen. Det är så skönt när de börjar bli varmt, man kan kasta på sig i stort sett bara en oversize t-shirt, boots och hoppa på cykeln och dra. På tal om cykel, jag måste köpa en eftersom min blev snodd förra året :( Det är de som är så synd när man bor här, man kan inte ens ställa ifrån sig den en natt på stan låst med två lås. Det var en riktigt fint märke på den damtrallan och jag älskade den. Men nu vill jag helst ha en skön ful gubbcykel som ingen vill sno. Nu handlade hela inlägget om cyklar när de skule handla om stil haha! Well, nu ska vi åka och grilla hos Malin, hur somrigt lät inte de rå? ;)

yellow zebra

Idag är ingen vanlig dag för idag känns det nästan som en födelsedag! Haha, jag är så glad idag. Jag vakna på ett strålande humör och vi ska åka och shoppa lite snart. Behöver lite pryls och clothes för resan hihi. Det är lyxigt att kunna unna sig ibland! Ikväll ska vi över till Sanne&Ramon tillsammans med Malin&Tor och ta ett glas eller två. Det kommer bli en riktigt bra lördag. Ha en fin lördag ni med mina nära&kära! 

påsk runda

Igår efter frukostbuffén åkte vi och åt påskmiddag hemma hos Andreas mamma där även Andreas bror var och hans familj. Lea blir snart 2år och springer runt och klättrar runt överallt, tänk va tiden går fort jag tyckte att hon nyss föddes! Efter den goda maten och fikat så åkte vi vidare till Hallsta och hälsade på min mormor, farmor, föräldrar och morbrors familj där barnen bakade "ssshkääjk" som Wilma säger. Det var kul att träffa de i släkten man kunde på en och samma dag! Synd att vi inte hade ett privatplan och kunde även hälsat på mina söta kära mostrar men ni får ett glad påsk från oss härifrån bloggen! De var en bra dag som slutar klockan 22 för vi är helt slut haha pensionärsvarning!

RSS 2.0