goodiebags

Jag och Linn har något gemensamt och de är inte bara att festa utan hårprodukter från frisörsalonger. Hon är den enda som tycker&tänker likadant som mig i den världen. Många köper bara ett schampoo från Ica som de tror duger men de är bara skit för håret, de ska vara riktiga produkter. Och de behöver inte vara dyrt, de ska vara drygt och bra!

 

Så jag drog med henne på event som de hade idag på Rubeck Salongen. De bjöd på pepparkakor, godis, glögg och julmust. Söta Amanda kom med goodiebags till oss med detta innehåll på bilden (förutom de stora BC flaskorna). Det var lite smått&gott och även schampoo-prov till män, så de ska vi ge till våra pojkvänner ;)

 

De hade väldigt bra erbjudanden på produkterna, köpte mig schampoo&balsam för bara 99kr/st!! (ord 185kr/st) som jag ska prova på nu. Jag brukar oftast köpa Lanza's eller Matrix produkter men den här gången ska jag prova dessa som är ifrån Schwarzkopf och de doftar kola, mmh jag vill duscha nu med en gång!


vill ha värme


Jag fryser, jag vill åka utomlands med min fina igen! Sist vi åkte tillsammans var förra året till Kreta, åh det var så underbart! Och i år åkte han med Sean och jag med tjejerna, de roliga var att de var helt spontant. Först åkte dom till Rhodos och sen träffades vi 2 dagar hemma sen så drog jag och tjejerna också till Rhodos (billigaste resorna gick dit i aug), de var väldigt roligt att bara dra och bestämma sig för det sådär en dag innan! Men det hade jag inte kunnat gjort om de inte var för mina nära&kära som gjorde så jag hade råd, åh jag är så tacksam över det. Jag skulle kunna bo utomlands, så mitt nyårslöfte är väl att hitta jobb/boende utomlands (helst i USA) till 2012!


Servitris

Idag har jag jobbat som servitris för första gången i mitt liv, de var nervöst mest för att jag är jävligt klumpig men de gick bra :) Det är en väldigt mysig arbetsplats (stadshotellet). Nu har jag precis kommit hem och lagat sprödad torskfile med sallad och Felix goda fisksås! Snart ska jag och Linn ut på lite mingel ;)

 


RSS 2.0