tuttifrutti ruttirutti


Vi blev sugna på något såhär på kvällskvisten så gick ner till affären, skulle köpa lite frukt men kom hem med lite Ben&Jerry's, Pringels, Trocadero mm. Även en film som hette He's the Girl som var helt okej :) Myslördag!

Mmm mums med BF, som står för "Bakis Fruktsallad" ;)
BB:at har vi också gjort men va de betyder tar vi en annan gång haha!

We Are The World


Åh, jag ryser när jag hör den här. Och det är så fint gjort. Lyssna, titta och sjöng med. Jag älskar när Lill Wayne och Will.I.M kommer in mot mitten. Klicka här för att sänka en gåva till de drabbade i Haiti. Puss!

Bye Fish!

Idag vakna vi upp klockan elva. Eve stod och diska, även städa i köket ;) Tack för det! Du får jättegärna bli våran städpiga här hemma. Ida ringde också och fråga hur hon kunde bli som hon blev igår haha! Det var en sjuk kväll igår, även om jag va nästan helt nykter och tog hand om de andra bara så var de kul att se hur dräggiga de kunde bli. Jag filma dom också med Andreas mobil, men de tänker jag inte lägga ut för de skulle ju förstöra min glamorösa bloggimage hahaha.. Nej, nu ska jag läsa mina underbara tidningar som jag älskar, jag har en Veckorevyn, Solo och Elle.. de kan inte bli bättre! 

Snart kommer Andreas jobbkompis och hämtar vårat akvarium och sugploppsfisken som är kvar, vi har tröttnat på att göra rent de och han ville ha de så varsågod sa vi. Den som blir lite ledsen nu är väl Chanel som inte kan attackera akvariumet mer men vi får ställa dit den tomma så hon kan ligga och mysa i den. Mot kvällen blir det film och efterlängtad kebab! haha. Det är Dubbelklubben ikväll men jag orkar inte fyra-dagars så vi får strunta it den här gången. De har bara öppet en gång i månaden tror jag. Vi får dra dit nästa månad för Andreas har aldrig varit där så de måste vi prova, jag gillade stället när jag va där förra månaden. Puss!


RSS 2.0