en sån där seg söndag

Saknar min andra halva. Måste ringa henne snart och höra om hennes galna helg från Bråvalla Festivalen!
 
Idag vaknade jag, Andreas och Anders runt tolv tiden, han sov här på soffan hos oss. Vi har ofta sovgäster hos oss ibland får de ligga skavfötters med varandra haha som Jimmy&Eve! Vi var jättehungriga och beställde mat från onlinepizza och kollade på "Små Citroner Gula" som var helt okej men den hade inte varit lika rolig om det inte vore för Josephine Bornebusch! Jag älskar henne i Solsidan, Hundtricket och allt annat hon är med i. Anders åkte hem mot kvällen och vi har nördat framför en varsin dator sedan dess, som vanligt med andra ord höhö. 

komplex

Det är REA på dessa som jag kollat på såå länge! Men det som stoppar mig är att jag blir så jäävla lång om jag skulle ha så här höga klackar, jag har haft väldigt höga klackar tidigare men sålt nästan alla just för att jag blir så otroligt lång och trivs inte med det.. Det är synd att jag har det komplexet för egentligen ska man ju inte bry sig men det är jobbigt. Jag önska att jag kunde kapa av benen, jag har alltid hatat min längd och har vill vara kort för de är på dom som 14-20 cm:s klackar är snyggast på och just dom höga klackarna är ju som snyggast! Men jag har "trappat" ner på klackhöjden lite nu för att kunna trivas. Så om någon vet liknande med lägre klack så hojta till tack!

den charmiga franska bulldogen

Moa har redan blivit poppis bland mina vänner och i släkten. Men det är inte konstigt med tanke på hennes charmiga personlighet. Vi brukar åka till Hallsta och var där i fredags, först hos mormor&morfar där hon blev ompysslad, mormor ville knappt släppa henne när vi skulle gå haha! Sen gick vi över till farmor&farfar där hon gärna ville sitta i knä på farmor sen busade hon på gården. Hon hällde ur allt vatten från plastskopan som hon egentligen skulle druckit och lekte med den istället haha! Och visst har hon en skön stil när vi väntade på bussen? Haha älskar henne! Längtar tills imorgon då vi ska på äventyr igen ♥

RSS 2.0