Grattis Oskar


Vi åkte och firade min bror idag, tyvärr fick jag ingen bild på honom för han höll sig borta för det mesta. Det var väldigt gott med smörgåstårta såhär dagen efter, mums! Och kladdkaka med egen plockade hallon och grädde. Det finns alltid så mycket ätbart hemma hos mamma&pappa på födelsedagar och det gillas! Jag gosa mycke med Wilma också, hon är så söt när hon låter som ett marsvin blandat med en liten gris haha. Barnen drog med oss till lekparken där vi klättra och gunga, de är ju så söta dom där två alltså. Det har varit en bra dag!


Grattis Lillebror


Jag kan inte förstå att du blir 17år idag, nästa år springer du på krogen.. Min lilla lilla bror. Du kommer alltid att vara en tjock liten bulleunge med det där söta skrattet och ärret vid din kind för mig (fast du är världens spinkigaste idag) Han som satte på sig täcket över huvudet och sprang in i min famn med flit för att få krama om mig, jag visste att du kolla vart mina fötter var under täcket dummer ;) Han som alltid skulle prata så himla mycket innan vi somnade (vi dela rum ett tag). Han som sprang efter mig&mina kompisar och ville vara med oss hela tiden. Han som tvinga sig själv att leka med Barbien bara för att få vara med mig haha. Han som dansa så fort musiken sattes igång, du hade världens största blöja på dig jämt haha! Jag kommer aldrig glömma våra tider, min lilla lilla bror som blivit så stor. Grattis på födelsedagen!


Grattis Tor&Jenny!


Igår blev det galet men roligt! Förfesten är som sagt alltid roligast. Vi var hos oss och vi hade balonger överallt och gjort fina skyltar på fönstret för födelsedagsbarnen Jenny och Tor som fyllt och fyller år. Efter Tequilan kommit fram gick allting väldigt fort och festen satte fart ordentligt. Jag älskar minerna när man shottar ;) Vi var här ett tag sedan så splittrades vi (som vanligt) för vissa ville till Bill&Bob, äckliga tråkiga pubstället. Men jag och Eve ville dansa så vi skulle först in på Wine&Bears som öppnat i stan men när vi såg vilka som skulle in så ångra vi oss och gick till Blue Moon Bar istället, bra musik och ganska mycke folk ändå.

Jag gick förbi ett par killar som titta mot mig och så sa en av dom att hans kompis tyckte jag var snygg men tjock, jag blev arg och visa fuck-u i ansiktet på honom .. det pinsamma var bara det att han hade sagt "du är snygg men JAG är tjock". Så jag kände mig lite taskig så jag gick och sa förlåt för jag visade fulfingret åt han och sa att det blev missförstånd.. PUH! Så pinsamt det kan bli ibland ;) Men när jag blir arg så blir jag riktigt arg, så det var tur att han inte menade det på riktigt speciellt inte nu när jag är som känsligast på den fronten, det skulle ju vara jobbigt att höra av folk jag inte ens känner. Men annars så var kvällen bra, jag tror inte att jag har skrattat så mycke på hemvägen som jag gjorde med Eve igår, "jag ska ta dig mådutro!" haha ;) Puss!


RSS 2.0