PÅVÄG TILL VÅRAT NYA HEM!


Nu har vi äntligen kommit till Eksjö här vi ska bo i 2år då Andreas ska plugga Visuell design/arkitektur. Det är en mysig liten stad som tillhör Jönköping så vi åkte 4h neråt. 

Vi hade katterna i bilen och Leo skrek i stort sett hela vägen i buren och flåsa när man hade honom i knät men lät inte lika mycket då  så vi variera lite men de var jobbigt. Chanel satt tyst och snällt i buren hela vägen så de var ju bra. Nu går de runt och gör sig försiktigt bekväma med lägenheten. 

Andreas pappa, bror och Li hjälpte oss att flytta, de körde framför med lastbil med våra saker. Vi fick även lite tillfälliga möbler då vi lämna våra hemma som vi hyrde ut i andra hand. Vi har kämpat upp och ner för en trång liten dryg trappa hela dagen sen käka vi kinamat så nu är vi helt slut! Bloggar från mobilen så bättre bilder kommer så fort vi har skaffat internet på datorerna. 
BISTRO OCH SYLTBURK!

Igår var vi ute och åt middag på älskade Bistro Gränden med några vänner, så gott! Älskar deras Bookmaker, den måste ni prova om ni är där! Efteråt tog vi oss en varsin syltburk på Bill&Bob. Jag älskar den med hallon tillsammans med mycket citron! Vi kommer och hälsa på så det här var hej så länge för Västerås uteliv för ett tag! 

PASSION FOR FASHION

Fashion Week är över för den här gången och de har varit en väldigt händelserik vecka med så fina visningar. Jag längtar redan till nästa år! Bästa visningen var nog Ida Sjöstedt för att hennes kollektioner är alltid så vackra och glamourösa med mycket spets, rosa, glitter vilket lilla flickan i mig alltid kommer älska att se på. Jag önskar dock att vi hade gått på Cheap Monday som var i en simhall och modellerna hoppade i bassängen efteråt med kollektionen på sig, de hade varit roligt att se!
 
Nu är jag hemma igen i Västerås och stressar för fullt inför flytten, vi städar och fixar. Vi försöker även vänja katterna att vara i bilen men de går sådär, Chanel är helt tyst och snäll i sin kattbur men Leo jamar och flåsar.. Det kommer inte bli roligt att höra på honom i fyra timmar påväg till vårat nya hem, tipsa gärna! Vi har köpt en svindyr spray som ska försöka få dom lugna men de funkar inte alls.. värt. Får se hur det går, de är ju snart dags!

RSS 2.0