GLOSSYBOX - JUNI 2015

Äntligen kom Carolina Gynning Glossyboxen ner i brevlådan! Den är så snygg! Innehållet i juniboxen var två nagellack från Yves Rocher, metallic tattoos som jag älskar just nu och dessa är ifrån Lulu Dk, omformbar och fuktresistent hårspray från Sebastian Proffesional, ett fint lyster för både kinder och läppar med en doft av körsbär från Elizabeth Mott, mineralögonskugga med mycket pigment i en snygg nyans kallad "maneater" samt 2 månader fritt tittande av Viaplay.
 
Så detta var nog bästa boxen hittills måste jag säga, jag kommer ha använing av allt förutom de blåa nagellacket då jag inte gillar färgen men annars riktigt bra! Kul samarbete med grymma Carolina Gynning också som även gav 20% på hennes design som jag älskar, hennes shop hittar ni HÄR
 
Vill du också få en Glossybox med skönhetsprodukter för 139kr i månaden? Klicka HÄR för att prenumerera och läs mer, det finns även The Man Box för er grabbar som vill ha lite lyxprodukter anpassade för er, dom hittar ni HÄR. Jag älskar att få hem boxen varje månad, de blir som en rolig överaskning i vardagen och vem älskar inte skönhetsprodukter? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0